Голдън ретривър
Публикувано: 23 May 2009 - 07:29 AM
Здравйте, с какво обезпаразитявате вашите рошковци, че моя пред половин месец го пръскаха със фронтлайн, снощи му вадиха кърлеж а вета доста стабилно го напръска а и после с памук размаза лекарството. Добрече беше затворил че сигорно щях да го накарам да си ми върне парите.
Публикувано: 23 May 2009 - 11:48 AM
buch, в May 23 2009, 08:29 AM, написа:
Здравйте, с какво обезпаразитявате вашите рошковци, че моя пред половин месец го пръскаха със фронтлайн, снощи му вадиха кърлеж а вета доста стабилно го напръска а и после с памук размаза лекарството. Добрече беше затворил че сигорно щях да го накарам да си ми върне парите.
Ние използваме PROTAID. Горе - долу сме доволни, но пак се мяркат кърлежи. От четене по форумите съм останала с впечатлението, че хората са най-доволни от Адвантикс.

Публикувано: 23 May 2009 - 11:42 PM
Оф ше пробвам и това само да поотмине фронтлайна че да не стане нещо и кайшка килтикс и да видя тогаваи това се дразна имаме парк наблизо еми то да не си заведеш кучето там те като ненапръскат и келфайда че съм дал 30 лв за фронлайн.
Публикувано: 28 June 2009 - 10:41 PM
Имам един въпрос - имали развъдник в България,в които след като се вземе кученце развъдчика да дава документ,с които имате право да върнете кученце поради някакви усложнения ... под услъжнения имам впредвид,че някои е решил,че може да се справи с кученцето,но след това се оказва обратното.
Благодаря предварително за отговора :)
Благодаря предварително за отговора :)