Голдън ретривър
Публикувано: 19 September 2009 - 04:43 PM
И аз си имам вече голдънче на 3 месеца и е мн сладък
.Казва се Бъди и ми е голям сладур
.Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително

Публикувано: 19 September 2009 - 05:23 PM
имам въпрос, защото още не съм на себе си - имам голдънче на 13 месеца - изключително любознателен и игрив.
От време на време доскоро играеше с един стафордски териер, приблизително на неговата възраст.
Днес ,като го видя размаха опашка и се приближи до него- за щастие го водеше мъжы защото иначе не знам какво шщеше да стане- - кучето нападна моя голдън и продължи да напада, откъсна си веригата, ухапа ме дфкото се опитвах да ги разделя - моля за съвет какво се прави в такива ситуации
От време на време доскоро играеше с един стафордски териер, приблизително на неговата възраст.
Днес ,като го видя размаха опашка и се приближи до него- за щастие го водеше мъжы защото иначе не знам какво шщеше да стане- - кучето нападна моя голдън и продължи да напада, откъсна си веригата, ухапа ме дфкото се опитвах да ги разделя - моля за съвет какво се прави в такива ситуации
Публикувано: 19 September 2009 - 07:27 PM
Цитат(SisTy_bS_ @ Sep 19 2009, 03:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз си имам вече голдънче на 3 месеца и е мн сладък
.Казва се Бъди и ми е голям сладур
.Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително 

Сайт - цък
Форум - цък
Публикувано: 12 October 2009 - 09:40 AM
Хайде малко нови снимки от нас с Шаги и Дишев
Сънливи сутринта.. :)

На разходка за гъби

На разходка към Айдушко сборище

Аз и Шаги на сборището :)

На разходка с новия нашийник

Глезльо..

Хайде малко да позираме с новия повод и новия нашийник..

Целувчица..

Това засега, че пак станаха много снимките.. скоро ще пусна и от разходката ни до в. Всильов.. страхотни снимки станаха и от там

Сънливи сутринта.. :)

На разходка за гъби

На разходка към Айдушко сборище

Аз и Шаги на сборището :)

На разходка с новия нашийник

Глезльо..

Хайде малко да позираме с новия повод и новия нашийник..

Целувчица..

Това засега, че пак станаха много снимките.. скоро ще пусна и от разходката ни до в. Всильов.. страхотни снимки станаха и от там

Публикувано: 16 October 2009 - 12:11 PM
Цитат(psiharche_93 @ Oct 15 2009, 09:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря! Много го обичам Шагинцето, а на теб Сара да ти е жива и здрава.. чаровно дакелче 

Шаги на колко е ?мн е хубав
Публикувано: 16 October 2009 - 04:51 PM
Цитат(dishef @ Oct 16 2009, 10:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(psiharche_93 @ Oct 15 2009, 09:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря! Много го обичам Шагинцето, а на теб Сара да ти е жива и здрава.. чаровно дакелче 

Шаги на колко е ?мн е хубав
ХАхаха абе яя.. ами погледни му в паспорта.. при тебе е

Публикувано: 26 October 2009 - 03:16 PM
Цитат(tedi @ Sep 22 2004, 10:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
По колко пъти на ден се храни един 2месечен голдън?Някой има ли опит,за да го сподели с мен?

4 ili 5 puti na den
Мод: Моля, пиши на кирилица!