Утре започва един турнир по тенис на корт (аз тренирам тенис на корт) и ще видим кво ще става на кортовете !
Голдън ретривър
Публикувано: 31 August 2009 - 08:27 PM
Хехе - Супер! Ако взимаш кучо с теб, ще има кой да ти носи топките
.. или поне ще ги разнася наляво-надясно
Ние ходихме наскоро с кучо на река.. ето някоя друга снимка
Шаги беше много смешен, като се опитваше да се катери по станата, срещу течението на реката,за да стигне до Дишев
Ние ходихме наскоро с кучо на река.. ето някоя друга снимка
Шаги беше много смешен, като се опитваше да се катери по станата, срещу течението на реката,за да стигне до Дишев
Публикувано: 08 September 2009 - 08:32 AM
lele sega sme na turnir v pleven i badi ako znaete kakvo pravi...
lele hi4 ne slu6a v hotela edvam ni dopusnaha sas ky4e,no ...
oba4e mnogo vali i nemoje da se igrae i vrremeto e ujasno
samo sedim v hotela ii marzeluvame sytrinta kam 7 izlqzohme za malko...
i taka
pozdravi ot pleven
(izvinqvam se za kirilicata)
lele hi4 ne slu6a v hotela edvam ni dopusnaha sas ky4e,no ...
oba4e mnogo vali i nemoje da se igrae i vrremeto e ujasno
samo sedim v hotela ii marzeluvame sytrinta kam 7 izlqzohme za malko...
i taka
pozdravi ot pleven
(izvinqvam se za kirilicata)

За да си човек бъди му приятел!
Публикувано: 08 September 2009 - 03:38 PM
Хехе .. и тук времето е лошо, но пък има една приказка.. няма нищо по-хубаво от лошото време!! Излизаш и няма досадни особи разхождащи се по улиците, няма купища дечурлига по парковете.. можеш да си с кучо където решиш - голям кеф.. жертвата е да се понамокриш малко.. ама няма да се разтопим я
Прави снимки, после да показваш!
Публикувано: 19 September 2009 - 04:43 PM
И аз си имам вече голдънче на 3 месеца и е мн сладък
.Казва се Бъди и ми е голям сладур
.Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително
Публикувано: 19 September 2009 - 05:23 PM
имам въпрос, защото още не съм на себе си - имам голдънче на 13 месеца - изключително любознателен и игрив.
От време на време доскоро играеше с един стафордски териер, приблизително на неговата възраст.
Днес ,като го видя размаха опашка и се приближи до него- за щастие го водеше мъжы защото иначе не знам какво шщеше да стане- - кучето нападна моя голдън и продължи да напада, откъсна си веригата, ухапа ме дфкото се опитвах да ги разделя - моля за съвет какво се прави в такива ситуации
От време на време доскоро играеше с един стафордски териер, приблизително на неговата възраст.
Днес ,като го видя размаха опашка и се приближи до него- за щастие го водеше мъжы защото иначе не знам какво шщеше да стане- - кучето нападна моя голдън и продължи да напада, откъсна си веригата, ухапа ме дфкото се опитвах да ги разделя - моля за съвет какво се прави в такива ситуации
Публикувано: 19 September 2009 - 07:27 PM
Цитат(SisTy_bS_ @ Sep 19 2009, 03:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз си имам вече голдънче на 3 месеца и е мн сладък
.Казва се Бъди и ми е голям сладур
.Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително 
Сайт - цък
Форум - цък
Публикувано: 12 October 2009 - 09:40 AM
Хайде малко нови снимки от нас с Шаги и Дишев
Сънливи сутринта.. :)

На разходка за гъби

На разходка към Айдушко сборище

Аз и Шаги на сборището :)

На разходка с новия нашийник

Глезльо..

Хайде малко да позираме с новия повод и новия нашийник..

Целувчица..

Това засега, че пак станаха много снимките.. скоро ще пусна и от разходката ни до в. Всильов.. страхотни снимки станаха и от там
Сънливи сутринта.. :)
На разходка за гъби
На разходка към Айдушко сборище
Аз и Шаги на сборището :)
На разходка с новия нашийник
Глезльо..
Хайде малко да позираме с новия повод и новия нашийник..
Целувчица..
Това засега, че пак станаха много снимките.. скоро ще пусна и от разходката ни до в. Всильов.. страхотни снимки станаха и от там

Вход

Горе
Цитиране +