Чери, ама тя няистина МНОГО прилича на Голдън.. милата душичка, дано намери стопани..
Голдън ретривър
Публикувано: 08 November 2009 - 06:56 PM
Цитат(dishef @ Nov 8 2009, 02:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Като гледам на снимките и на вън изглежда щастлива, но само дано дане стане жертва на някой тъп кмет коЙто дава по 10 лв на мангалите за мъртво улично куче.
На снимките е туко-що нахранена и нагушкана ,няма как да не изглежда щастлива....Досега всеки ден една добра жена,пенсионерка, ходеше пеша с раничка до там да храни групата,но тя си заминава в София за зимата.Няма кой да я замести,а и без кола не става.И Бети ще разчита на кухненските остатъци от "гъбката"А разбрах че шефа е наредил да се събират за прасето му,а и заведението е съвсем слабо посещавано през зимния сезон,остатъци почти няма.....
Умувахме да оставим на някой от персонала гранули,но нито има кой да осигури толкова храна(станаха много кучета и се присламчват и още и това хич не е добре...),нито на кой да разчитаме,текучеството е голямо,кучелюбители няма....
Та се очертават тежки,студени и гладни дни ако не се намери дом за кучинка,от групата тя е с най -големи шансове.
Публикувано: 02 December 2009 - 10:02 AM
Здравейте,
Търсим си приятелче за разходки вечер, след 20.00ч. в София, кв. Стрелбище:))))))) Оказва се, че малката докато не се наиграе с друго куче няма шанс да се измори и да си изразходва цялата енергия. Уикендите и даваме дълги разходки от по няколко часа, но през седмицата е малко по-трудно от един час на ден, защото работя все пак:)
Така че много бихме се радвали да се запознаем с друго сладкишче в близост до нас:)
С удоволствие бихме се запознали и с други сладурковци от други места :)))))))))))
А ето ме и мен:)
Търсим си приятелче за разходки вечер, след 20.00ч. в София, кв. Стрелбище:))))))) Оказва се, че малката докато не се наиграе с друго куче няма шанс да се измори и да си изразходва цялата енергия. Уикендите и даваме дълги разходки от по няколко часа, но през седмицата е малко по-трудно от един час на ден, защото работя все пак:)
Така че много бихме се радвали да се запознаем с друго сладкишче в близост до нас:)
С удоволствие бихме се запознали и с други сладурковци от други места :)))))))))))
А ето ме и мен:)
Публикувано: 02 December 2009 - 10:15 AM
Цитат(psiharche_93 @ Aug 6 2009, 06:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хайде пак снимки от нас, на гости с Ира ни бяха Дишев и Шагиии 
Много са готини двечките :) Кокерче и голдънче :)
Публикувано: 03 December 2009 - 12:44 AM
Цитат(Enziktople @ Dec 2 2009, 08:15 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(psiharche_93 @ Aug 6 2009, 06:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хайде пак снимки от нас, на гости с Ира ни бяха Дишев и Шагиии 
Много са готини двечките :) Кокерче и голдънче :)
Хехе, много мерси! Опасна комбина са двамата..
Публикувано: 03 December 2009 - 02:49 PM
Здравейте,вие може и да знаете,но за всеки случай пускам и при вас този линк http://forum.dog.bg/-t30368.html с молба и вие да подкрепите благородното начинание
Публикувано: 14 December 2009 - 10:53 AM
Хей хора! Как сте? Любувате ли се на снега?
Ето ни и нас.. всички знаете филма за Air Bud предполагам? Е, запознайте се с нашия Air Shaggy
Тази снимка ми е една от любимата от цялата фотосесия на Шаги
По-нататък ще качим и още снимки..
Ето ни и нас.. всички знаете филма за Air Bud предполагам? Е, запознайте се с нашия Air Shaggy
Тази снимка ми е една от любимата от цялата фотосесия на Шаги

Вход

Горе
Цитиране +