Голдън ретривър
Публикувано: 25 March 2010 - 08:23 PM
Публикувано: 31 March 2010 - 12:37 PM
Ето на кратко и нашата история.Имам двама красиви приятели единия го гледам от 6 годишна възраст и е порода чау чау сега е на 14 години а другият ми любимец го гледам от една година и естествено е най страхотното и любимо мое същество от породата голдън ретриивър.Неговото идване стана случайно едни познатти на баща ми го бяха купили от зоомагазин на 4 месечна възраст гледат го една седмица и се отказват и съответно аз веднага се съгласих.Казва се Фреди лошото обаче беше ,че незнам как го бяха гледали в този зоомагазин но той беше много стресиран и слаб тежеше 12 кг и му се виждаха кокалите като го доведоха.Направо беше ужасно много стресиран и изтормозен.Поради тази причина направих грешката да го разлигавя повече отколкото трябва.И сега не ме слуша както трябва ,особено навънка дърпа ме много като е на каишка а като го пусна и го викна не идва.Моля ви дайте ми съвет как да променя нещата за да може той да ме слуша.От това което съм изчела до момента според психолозите съм го накарала да се мисли за човек и за това не ме слуша.
Приемам помощ и критики
Публикувано: 31 March 2010 - 04:11 PM
Публикувано: 03 April 2010 - 08:38 PM
от името на моя приятелка
Търсим дом за Гриф
това е цитат от писмото й
"Голдън Ретривър, на две години. Взехме го преди седмица от наши много близки приятели, които са възпрепятствани да го гледат и единствената им алтернатива беше да го дадат на фондация за обучение на кучета водачи /незнам дали сте запознати, но условията на които са подложени не са никак добри!/. Ние с Калин взехме бързо решение да го вземем за малък период и да се опитаме да му намерим нормален дом за живеене.
Гриф е ужасно умно и чаровно куче J. Любвеобвилен е и спокоен като характер! Ако имате познати, приятели, които са се замислили да си вземат куче давайте! Много ще ви бъда благодарна J
Силно вярвам, че Гриф е късметлия!
Ако искате да ви разкажа нещо повече за Гриф насреща съм.
Благодаря ви,
Светлана"
846 73 82 служебен телефон
Публикувано: 06 April 2010 - 03:05 PM
Kachi snimchicii
С нова рег. съм,но сега ще кача снимки
Публикувано: 07 April 2010 - 12:18 PM
Публикувано: 17 April 2010 - 02:54 PM
Пък и е още много малко и не го тренирам много много след 1 седмица като почнем да излизаме навън ще започна да го тренирам в тамушните условия. =)
Публикувано: 20 April 2010 - 07:34 PM
От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. Моля само отговорни и любящи стопани да се свържат с мен.
Ако имате въпроси, относно Аспен можете да се свържете с мен на 0886 41 76 86 или да ми пишете на moonlitmoss@gmail.com
Благодаря Ви !!!
Гергана
Публикувано: 01 May 2010 - 10:19 AM
Публикувано: 01 May 2010 - 11:43 AM
distractive, в 20 April 2010 - 07:39 PM, написа:
От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най – милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. Моля само отговорни и любящи стопани да се свържат с мен.
Ако имате въпроси, относно Аспен можете да се свържете с мен на 0886 41 76 86 или да ми пишете на moonlitmoss@gmail.com
Благодаря Ви !!!
Гергана
ГОРКИЯ АСПЕН! Как не се намериха истински отговорни хора за него?! Които си дават ясна сметка с какво се захващат, преди да направят тази стъпка! Колко стопани вече смени, побъркахте го това куче!
psiharche, от една седмица е при тях.
Това е голдъна, прехвърлян от ръка на ръка вече повече от месец.
Името е Гриф. Боже, и смяна на името е трябвал да изтърпи...
Публикувано: 01 May 2010 - 09:12 PM
tigi, в 01 May 2010 - 09:48 AM, написа:
distractive, в 20 April 2010 - 07:39 PM, написа:
От една седмица вече съм собственик на голдън ретривър на 2 годинки. Кучето е най милото и възпитано куче, което някога съм виждала, но за съжаление ми е доста трудно да полагам грижи за него и да отделям време за разходки и игра с него. Поради тази причина, реших да му потърся мил и грижовен стопанин, който много да го обича и да се грижи за него, подходящ дом, където кученцето да бъде много щастливо. Моля само отговорни и любящи стопани да се свържат с мен.
Благодаря Ви !!!
Гергана
ГОРКИЯ АСПЕН! Как не се намериха истински отговорни хора за него?! Които си дават ясна сметка с какво се захващат, преди да направят тази стъпка! Колко стопани вече смени, побъркахте го това куче!
psiharche, от една седмица е при тях.
Това е голдъна, прехвърлян от ръка на ръка вече повече от месец.
Името е Гриф. Боже, и смяна на името е трябвал да изтърпи...
СТИГА БЕЕЕ!! Това момче е страхотно!! Офф.. как мразя да гледам животни, на които трябва да се помогне и да не мога.. за сега стискам палци.. голдъна наистина е красавец! Мен нещо ми се стори познато това име Аспен.. ама не се сетих за кое куче става въпрос.. дали е споменавано във форума някъде или се бъркам..
Лично ще поразпитам познати дали искат куче.. яд ме е , е нямам възможност да го взема.. изтичат ми очите по него.. а то горкото само го прехвърлят.. :(
Публикувано: 02 May 2010 - 09:24 AM
Имаше отделна тема за Гриф, но не мога да я намеря.
Аз също бях намерила кандидат-осиновител при първата обява за Гриф.
Публикувано: 02 May 2010 - 02:28 PM
Публикувано: 03 May 2010 - 12:00 PM
Искам да си купя голдънче около средата на юни месец, но доколкото разбрах не е толкова лесно често се попада на мошенници или на кученца със сериозни заболявания и се лъже за произхода и ваксините им. А за добрите кучила се чака доста време, надявам се да ми помогнете и да ми кажете някой добър развъдчик или да ми кажете за тази фирма мога ли да и имам доверие ***
Това мнение е редактирано от Waikikii: 03 May 2010 - 12:14 PM
Причина за редакция: Мод: Редакция на пост. Реклама на борса.

Вход

Горе
Цитиране +