Голдън ретривър
Публикувано: 01 July 2010 - 03:38 PM

"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн
Публикувано: 01 July 2010 - 03:45 PM

Публикувано: 01 July 2010 - 04:12 PM
Пп - Пак казвам вероятността да ти подарят чистокръвно голдънче е много малка .

"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн
Публикувано: 01 July 2010 - 04:45 PM
sanbernar, в 01 July 2010 - 01:50 PM, написа:

Еееее... направо ме остави безмълвна!

След като зависиш от родителите си, а те не ти позволяват куче, това значи, че няма куче! Не можеш сама да гледаш кучето..
Друго нещо.. защо 2ри път пишеш едно и също?? НИКОЙ развъдчик няма да подари кучето си... друг е въпроса, че явно нищо от форума не си прочела, щом си търсила куче от обяви.. остава и от зоомагазин да решиш, че искаш и ще се застрелям!

Да, кучето има и пуска МНОГО косми, изисква МНОГО разходи, иска дълги разходки и още МНОГО грижи и внимание. И да, голдъните стават големи! Още на 5-6 месец вече са големи! И без значение, че ЧАК (стига бе.. чак??

Алис, ще е хубаво да има подфорум, обаче май не сме толкова активни и много на брой, за да ни направят един.. предполагам за това няма

Публикувано: 01 July 2010 - 04:57 PM
psiharche_93, в 01 July 2010 - 04:50 PM, написа:

След като зависиш от родителите си, а те не ти позволяват куче, това значи, че няма куче! Не можеш сама да гледаш кучето..
Друго нещо.. защо 2ри път пишеш едно и също?? НИКОЙ развъдчик няма да подари кучето си... друг е въпроса, че явно нищо от форума не си прочела, щом си търсила куче от обяви.. остава и от зоомагазин да решиш, че искаш и ще се застрелям!

Да, кучето има и пуска МНОГО косми, изисква МНОГО разходи, иска дълги разходки и още МНОГО грижи и внимание. И да, голдъните стават големи! Още на 5-6 месец вече са големи! И без значение, че ЧАК (стига бе.. чак??

Едва ли може да се каже по - точно !

Публикувано: 01 July 2010 - 05:30 PM
alice_goldness_, в 01 July 2010 - 05:02 PM, написа:
psiharche_93, в 01 July 2010 - 04:50 PM, написа:

Едва ли може да се каже по - точно !

Живей, че после няма да те има, часовника отдавна ще е спрял. Живота винаги си взима, това което ти е дал.
Публикувано: 01 July 2010 - 06:35 PM
alice_goldness_, в 01 July 2010 - 02:35 PM, написа:

Подфорум няма, защото има цял форум http://bulgoldens.com/forum/index.php
Публикувано: 01 July 2010 - 09:31 PM
sanbernar, в 01 July 2010 - 08:55 PM, написа:
Цената е такава, каквато определи развъдчика, кучетата са хубави и са голдъни, а не само приличащи на такива т.е. заслужават си колкото и да струват.
Същество, което ще е с теб следващите 10-15 години няма как да има цена!
Публикувано: 02 July 2010 - 04:07 PM
elena07, в 02 July 2010 - 11:03 AM, написа:
Просто преди да си взема моето (Преди около 5 седмици) се бях насочила към този развъдник и нямаше свободни .