Голдън ретривър
Публикувано: 11 December 2004 - 02:26 PM
mi az i slagam okolo 300-400 grama ! kogato e manja malko pove4e ( : shtoto go izmukva za sekundi puk i ne znam koe e po kalori4no (manjata ili granulite) . tia i nana iade mnogo hliab. kari iade li bokluci navunka?? nana napravo izmita si4ko i smiatam da i zema namornik shtoto ne se vpe4atliava nito ot karane nito ot boi !! prosto me e strah 4e po4na da iade ve4e i kamuni - dnes iziade edin maluk dokato ia usetia .....!
Публикувано: 11 December 2004 - 04:31 PM
Не и слагаи намордник!Особено на тази възраст е по-добре да бъде свободна и да си играе спокоино,а не да има разни неща по муцуната,а и е повсеместно мнение че с намордник се водят само злобни кучета и всички ще се плашат от Нана.
Когато вземе боклук и го извади от устата,скараи и се и пак го хвърли на земята,направи така че Нана да отиде пак при него и ако пак го вземе пак и се скараи и така до като не разбере че това е лошо и не спре.
Когато вземе боклук и го извади от устата,скараи и се и пак го хвърли на земята,направи така че Нана да отиде пак при него и ако пак го вземе пак и се скараи и така до като не разбере че това е лошо и не спре.
Публикувано: 11 December 2004 - 04:54 PM
Цитат
Ати,
извинявай, че се намесвам, но ти по 300 / 400 гр. на едно ядене ли слагаш?
Това прави по кило на ден, а това е порционът на възрастно куче.
извинявай, че се намесвам, но ти по 300 / 400 гр. на едно ядене ли слагаш?
Това прави по кило на ден, а това е порционът на възрастно куче.
По принцип на опаковките на храните пише толкова грама за тази възраст:)
И на храната на Кари така пише.
Публикувано: 11 December 2004 - 05:49 PM
www.Bgmirc.hit.bg -zna4i vliza6 tam tegli6 mircata i q instalira6.Posle si prawi6 nastroikite spored vkusa ti i vliza6.Ako ima ne6to pitai:))