Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#321 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 March 2005 - 04:47 PM

Цитат

Кари е страхотна красавица!! Да ти е жива и здрава!! Тя не е ли всъщност лабрадорче?

b) Ах тая дума с "Л".....
Направо полудявам като я чуя bl)
Тя Каричка наистина от малка си прилича на Лабрадорче,ама все пак е голдън.Сега опашката й стои много величествено-една такава разрошена надолу.... както и цялата козинка...w)
Но все пак на лабрадорите им е много къса козината,а на нея само й беше прилепнала някак си... bl)
User's Signature

Качена снимка

#322 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 07 March 2005 - 08:21 PM

Метни снимка на Кари, за да я видим ! Зная е от бебе d)

#323 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2005 - 09:01 PM

Ок,аз имам нови и ще ги кача във фотогалерията й утре или в другиден! b)
User's Signature

Качена снимка

#324 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2005 - 09:22 PM

dog.bg,пуснах нови снимки във фото галерията!Кога ще се появят? d) b)
User's Signature

Качена снимка

#325 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2005 - 09:20 PM

Здравейте приятели на голдъните r)
По молба на мой приятел развъдчик на голденчета и хъски ви пускам линк към неговия сайт в момента очаква много преспективни бебета /според него де b) / и има интерес да продаде хубаво голденче в Б-я r)
Приятно гледане
Wolf Point kennel

#326 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2005 - 02:46 AM

r)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  SC08738.jpg (27.14K)
    Брой сваляния: 132

#327 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2005 - 02:47 AM

d)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  SC08758.jpg (33.27K)
    Брой сваляния: 117

#328 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2005 - 02:48 AM

d)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  SC08759.jpg (31.12K)
    Брой сваляния: 123

#329 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2005 - 09:25 AM

Здравейте любители на голдъни b)
Търся си кученце, голдънче разбира се, и се надявах да можете да ми помогнете, ако някой очаква кученца или ще запложда женска. Искам да взема кученцето, когато е на около два месеца и да го взема след два месеца b), защото сега ми предстоят изпити и няма да мога да му отделя подобаващо внимание;) Та след "сложни математически пресмятания" стигнах до извода, разбира се след "допитване" до по-опитните, че сега е времето да почна да търся.
МОже ли някой да ми помогне с повече информация. Ако се чака кучило да видя снимки на родителите, да се запозная със собствениците (и чрез форума де, не е задължително да ги виждам:) ). Само да уточня, че не търся кученце за изложби, но е добре ако е с родословие, за да съм сигурна, че ще е здраво и хубаво:). Колкото да ми е неприятно искам да питам и за цената, защото ще трябва да събирам парите сама и трябва да знам към каква сума (приблизително) да се стремя.
Предварително благодаря
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#330 Потребителят е офлайн   Topsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2005 - 04:46 PM

Здравей ,
за да вземеш кученце след два месеца и то да е на два месеца трябва значи сега да се ражда:)
Доколкото знам сега има женска която ще се запложда , но тя ще е бременна 2 месеца и след това още 2 което значи след 4 месеца ще има бебета в България.
Може да се провери в чужбина за сега родени кученца ако искаш?
Какво куче искаш мъжко или женско?
по тъмно или крем?

#331 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2005 - 05:41 PM

Промяна в плановете. Май ще е по-добре да взема кученцето сега, защото си седя по цял ден вкъщи и ще мога да го гледам. Нямам претенции за цвета и пола, само да е здраво. Може да е голдънче или лабрадорче. Ако някой има идея моля, помощ:).
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#332 Потребителят е офлайн   Topsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2005 - 04:19 PM

Здравей, отново:)
В момента има бебета лабрадорчета черни.
Но за повече информация можеш да пишеш на laboriero@yahoo.com , martin@nn-com.com .Това е адреса на Мартин Николов бащата на кученцата е Баркли можеш да разгледаш и страницата му http://www.lordbarkley.info/
Надявам се да съм помогнала

#333 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2005 - 09:03 AM

Какво става с феновете на голдъни??Никой не пише тук от доста време... bl) d)
User's Signature

Качена снимка

#334 Потребителят е офлайн   Красен Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2005 - 04:23 PM

Вярно... какво става с любителите на голдъни?

Само да ви подразня малко - ние с Арчи (на аватара) вече няколко пъти си се къпем в морето... b)

А вие? ;)

#335 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 08:49 AM

А ние ви завиждаме благородно s) b)

#336 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 10:34 AM

Здравейте!Имам голдън ретривър на 2 месеца(мъжки).Имам го от 02.06.05г.А от на4алото на тази седмица запо4наха големите проблеми.В4ера моя малкия се бе6е ка4ил на дивана,докато ние ядяхме.Когато вси4ки станахме(освен мен) той ре6и да се ка4и на масата и да яде от там(а то4но преди 15 минути си бе6е хапнал това,което тои си яде) аз го ударих леко и тръгнах да го свалям от там и той ме ухапа(не бе6е на игра,ухапа ме много силно,дори ми поте4е кръв).Аз се разплаках(не толкова от болката,а от това,4е аз много го оби4ам,а той ме ухапа s) ) и мама дойде,попита ме какво е станало,аз и казах и тя го наби доста силно с вестник(и забрани на вси4ки да го пипаме до края на ве4ерта).А то4но след като бе6е набит дойде и иска6е да си играем.Моля за спе6ен съвет.Казаха ми да се обърна към вас...
User's Signature

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]Качена снимка

#337 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 10:37 AM

Цитат

Вярно... какво става с любителите на голдъни?

Само да ви подразня малко - ние с Арчи (на аватара) вече няколко пъти си се къпем в морето... b)

А вие? ;)

Ние в Искъра !!! r) d) Много се радвам, че Кевин обича вода. Красен, имам въпрос - как влияе солената вода на козината ? Ползваш ли някакви омекотители след това ? Къпеш ли го след морска баня ?

#338 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 June 2005 - 11:27 AM

Цитат

Здравейте!Имам голдън ретривър на 2 месеца(мъжки).Имам го от 02.06.05г.А от на4алото на тази седмица запо4наха големите проблеми.В4ера моя малкия се бе6е ка4ил на дивана,докато ние ядяхме.Когато вси4ки станахме(освен мен) той ре6и да се ка4и на масата и да яде от там(а то4но преди 15 минути си бе6е хапнал това,което тои си яде) аз го ударих леко и тръгнах да го свалям от там и той ме ухапа(не бе6е на игра,ухапа ме много силно,дори ми поте4е кръв).Аз се разплаках(не толкова от болката,а от това,4е аз много го оби4ам,а той ме ухапа s) ) и мама дойде,попита ме какво е  станало,аз и казах и тя го наби доста силно с вестник(и забрани на вси4ки да го пипаме до края на ве4ерта).А то4но след като бе6е набит дойде и иска6е да си играем.Моля за спе6ен съвет.Казаха ми да се обърна към вас...

По това, което си написала, мога да реша, че имаш куче с доминантен характер, което се опитва да се налага от бебе. Имам въпрос - пишеш - тръгнах да го свалям от масата ... - ти научила ли си кучето на думичката НЕ ? Можеш ли да вземеш храна от устата му, примерно ? Има някои неща, които куче трябва да научи в детската си възраст. Възпитанието му започва от мига, от момента, в който го гушнеш и то прекрачи прага на дома ти. Възпитавай го всеки ден, търпеливо и упорито. То ще израства, ще опитва да се налага, да бъде водача на глутницата - това е заложено в него. Не трябва да допускаш, нито да толерираш подобно поведение. Водача на глутницата си ти ... допускам, че в вашето семейство примерно майка ти или баща ти го хранят или го възпитават по строго ... тогава то инстиктивно е приело, че някой от тях е водача и се подчинява на него, а ти примерно си част от тази глутница и то инстиктивно се стреми да те измести ... не зная, в същото време е много малко. Но ако те е ухапало, както ти пишеш със злоба, просто търся обяснение ... бил си заплаха за храната му и то е реагирало, несъобразявайки се с твоя ранг, статус ... затова ако мога да те посъветвам нещо, то е - започни да го възпитаваш и се отнеси към тези си задължения с нужната сериозност - това зависи от теб, не от него.
Помни едно - да обичаш означава отговорност ! Бъди готов да я поемеш, ако го обичаш истински r) d)

#339 Потребителят е офлайн   Topsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 12:53 PM

Цитат

[

И ние в Искъра, намерихме едно свободно място от рибари , но имаше надпис "частна собственост-влизането забрането" ама понеже нямаше къде другаде влязахме.
Но съм възмутена от тези рибари, че ловят риба ОК , ама защо е нужно навсякъде да има счупени буркани или нещо подобно .Направо изтръпвам за лапите на муцунчовците.
За морската вода, както знаеш в нея има сол, солта полепва по козината и става като лупа и с помоща на слънцето косъма се разрушава лесно, но това е ако има слънце.
Т.е ако го извеждаш рано сутрин и късно вечер и го оставяш да си плува и после го прибираш (не седи през деня на плажа) не е наложително да го миеш с нормална вода, но ако седи по цял ден на плажа няма оправяне, трябва да се мие.
Балсамите и норковото масло подхранват козината и я правят мека , така че е полезно:)

#340 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2005 - 01:05 PM

Цитат

Здравейте!Имам голдън ретривър на 2 месеца(мъжки).Имам го от 02.06.05г.А от на4алото на тази седмица запо4наха големите проблеми.В4ера моя малкия се бе6е ка4ил на дивана,докато ние ядяхме.Когато вси4ки станахме(освен мен) той ре6и да се ка4и на масата и да яде от там(а то4но преди 15 минути си бе6е хапнал това,което тои си яде) аз го ударих леко и тръгнах да го свалям от там и той ме ухапа(не бе6е на игра,ухапа ме много силно,дори ми поте4е кръв).Аз се разплаках(не толкова от болката,а от това,4е аз много го оби4ам,а той ме ухапа s) ) и мама дойде,попита ме какво е станало,аз и казах и тя го наби доста силно с вестник(и забрани на вси4ки да го пипаме до края на ве4ерта).А то4но след като бе6е набит дойде и иска6е да си играем.Моля за спе6ен съвет.Казаха ми да се обърна към вас...

Определено ви трябва помощ с това куче-ситуацията не е безобидна-без значение че става въпрос за голдън,които принципно са добродушни.явно кучето ти е доминантно и трябва навреме да се обърнете към човек,който разбира от дресура.със съвети в нета няма да се получи,още повече че ти явно си все още малка и главно родителите ти трябва да се занимаят с възпитанието на голдънчето.
не знам от къде си-но ако си от София можеш да отидеш в неделя на училището за голдъни -виж тук за повече информация
успех d)
User's Signature

Качена снимка

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема