Голдън ретривър
Публикувано: 24 December 2004 - 10:06 PM
Цитат
Цитат
Да не си се отказала???
Ами, засега да...след Коледа ще помисля как да събера пари - дали да събирам от стипендия другата година, или да убедя нашите....има време - все още имам надежда :)
Ех,дано да успееш...
Но нали ти си имаш куче все пак...афганка,нали?
То за второ куче е по-трудно да се молиш отколкото за първо...
Размисли,малкото кученце няма да се сближи с първото толкова лесно,колкото очакваш-ще има завист и т.н........
Публикувано: 27 December 2004 - 11:50 AM
Абе вчера видях сестра на Кари-най-голямото куче от кучилото ГОЛДЪНИ
и са еднакви на височина а тя е мааалко по-рошавичка към опашката.Иначе Кар на снимките е сплесната
защото не е изкъпана(след като я изкъпахме стана една такава пухкавичкааа-точна каквато беше Нана на срещата ни,Ати
)
---------------------------
Кари е най-малката от кучилото,и сигурно затова не е дебела,а е стройна

---------------------------
Кари е най-малката от кучилото,и сигурно затова не е дебела,а е стройна
Публикувано: 27 December 2004 - 12:10 PM
Цитат
Ммм, теди, я кажи Кари Лабрадор ли е или голдън? На голдъните козината е по-разрошена, нали? Гледам твоята Кари е с гладка козина...
На големите голдъни козината е разрошена.Помисли хубаво(въпрос с повишена трудност):бебетета с дълга коса ли се раждат???
-------------------------
Освен това си има доказано родословие че е голдън!
Публикувано: 27 December 2004 - 01:44 PM
Цитат
Цитат
Ммм, теди, я кажи Кари Лабрадор ли е или голдън? На голдъните козината е по-разрошена, нали? Гледам твоята Кари е с гладка козина...
На големите голдъни козината е разрошена.Помисли хубаво(въпрос с повишена трудност):бебетета с дълга коса ли се раждат???
-------------------------
Освен това си има доказано родословие че е голдън!
На колко месеца е Кари.
По принцип голдените като бебета са пухкави имат бебешка козина която е доста по-дълга от на лабрадорите.
И на отговора на въпроса и бебетата някои се раждат с коса:)
за голдените е задължително:)
От къде си я взела Кари голяма сладурана е.
Публикувано: 27 December 2004 - 03:56 PM
Хмм-Кари ми прилича повече на лабрадорче.
Да, при нас има едно има нема 2-3 месечно голденче и е пухкаво като топка оранжев памук.Казва се Леми и е много сладък(изяде ми ръцете).
Цитат
По принцип голдените като бебета са пухкави имат бебешка козина която е доста по-дълга от на лабрадорите.
Да, при нас има едно има нема 2-3 месечно голденче и е пухкаво като топка оранжев памук.Казва се Леми и е много сладък(изяде ми ръцете).