Голдън ретривър
Публикувано: 07 March 2005 - 04:47 PM
Цитат
b) Ах тая дума с "Л".....
Направо полудявам като я чуя bl)
Тя Каричка наистина от малка си прилича на Лабрадорче,ама все пак е голдън.Сега опашката й стои много величествено-една такава разрошена надолу.... както и цялата козинка...w)
Но все пак на лабрадорите им е много къса козината,а на нея само й беше прилепнала някак си... bl)
Публикувано: 10 April 2005 - 09:20 PM
По молба на мой приятел развъдчик на голденчета и хъски ви пускам линк към неговия сайт в момента очаква много преспективни бебета /според него де b) / и има интерес да продаде хубаво голденче в Б-я r)
Приятно гледане
Wolf Point kennel
Публикувано: 05 May 2005 - 02:46 AM
Прикачени файлове
-
SC08738.jpg (27.14K)
Брой сваляния: 135
Публикувано: 05 May 2005 - 02:47 AM
Прикачени файлове
-
SC08758.jpg (33.27K)
Брой сваляния: 120
Публикувано: 05 May 2005 - 02:48 AM
Прикачени файлове
-
SC08759.jpg (31.12K)
Брой сваляния: 126
Публикувано: 26 May 2005 - 09:25 AM
Търся си кученце, голдънче разбира се, и се надявах да можете да ми помогнете, ако някой очаква кученца или ще запложда женска. Искам да взема кученцето, когато е на около два месеца и да го взема след два месеца b), защото сега ми предстоят изпити и няма да мога да му отделя подобаващо внимание;) Та след "сложни математически пресмятания" стигнах до извода, разбира се след "допитване" до по-опитните, че сега е времето да почна да търся.
МОже ли някой да ми помогне с повече информация. Ако се чака кучило да видя снимки на родителите, да се запозная със собствениците (и чрез форума де, не е задължително да ги виждам:) ). Само да уточня, че не търся кученце за изложби, но е добре ако е с родословие, за да съм сигурна, че ще е здраво и хубаво:). Колкото да ми е неприятно искам да питам и за цената, защото ще трябва да събирам парите сама и трябва да знам към каква сума (приблизително) да се стремя.
Предварително благодаря

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 28 May 2005 - 04:46 PM
за да вземеш кученце след два месеца и то да е на два месеца трябва значи сега да се ражда:)
Доколкото знам сега има женска която ще се запложда , но тя ще е бременна 2 месеца и след това още 2 което значи след 4 месеца ще има бебета в България.
Може да се провери в чужбина за сега родени кученца ако искаш?
Какво куче искаш мъжко или женско?
по тъмно или крем?
Публикувано: 28 May 2005 - 05:41 PM

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 30 May 2005 - 04:19 PM
В момента има бебета лабрадорчета черни.
Но за повече информация можеш да пишеш на laboriero@yahoo.com , martin@nn-com.com .Това е адреса на Мартин Николов бащата на кученцата е Баркли можеш да разгледаш и страницата му http://www.lordbarkley.info/
Надявам се да съм помогнала
Публикувано: 30 June 2005 - 10:34 AM

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 30 June 2005 - 10:37 AM
Цитат
Само да ви подразня малко - ние с Арчи (на аватара) вече няколко пъти си се къпем в морето... b)
А вие? ;)
Ние в Искъра !!! r) d) Много се радвам, че Кевин обича вода. Красен, имам въпрос - как влияе солената вода на козината ? Ползваш ли някакви омекотители след това ? Къпеш ли го след морска баня ?
Публикувано: 30 June 2005 - 11:27 AM
Цитат
По това, което си написала, мога да реша, че имаш куче с доминантен характер, което се опитва да се налага от бебе. Имам въпрос - пишеш - тръгнах да го свалям от масата ... - ти научила ли си кучето на думичката НЕ ? Можеш ли да вземеш храна от устата му, примерно ? Има някои неща, които куче трябва да научи в детската си възраст. Възпитанието му започва от мига, от момента, в който го гушнеш и то прекрачи прага на дома ти. Възпитавай го всеки ден, търпеливо и упорито. То ще израства, ще опитва да се налага, да бъде водача на глутницата - това е заложено в него. Не трябва да допускаш, нито да толерираш подобно поведение. Водача на глутницата си ти ... допускам, че в вашето семейство примерно майка ти или баща ти го хранят или го възпитават по строго ... тогава то инстиктивно е приело, че някой от тях е водача и се подчинява на него, а ти примерно си част от тази глутница и то инстиктивно се стреми да те измести ... не зная, в същото време е много малко. Но ако те е ухапало, както ти пишеш със злоба, просто търся обяснение ... бил си заплаха за храната му и то е реагирало, несъобразявайки се с твоя ранг, статус ... затова ако мога да те посъветвам нещо, то е - започни да го възпитаваш и се отнеси към тези си задължения с нужната сериозност - това зависи от теб, не от него.
Помни едно - да обичаш означава отговорност ! Бъди готов да я поемеш, ако го обичаш истински r) d)

Вход

Горе
Цитиране +