Голдън ретривър
Публикувано: 09 September 2005 - 10:52 AM
Да,това е онова малко бебче от 33 стр.(Алиса),която на 6.09 се яви на първата си изложба(в Пловдив) и която утре прави 4 мес.В момента се е сгушила в батко си Рей и за кратко в къщи има спокойствие! b) .В неделя сме в София на изложба,стискайте ни палци.
Нанко благодаря ти за снимката на бебчо(малко не е хваната в стойка,но и така е сладичка). w) d)
Нанко благодаря ти за снимката на бебчо(малко не е хваната в стойка,но и така е сладичка). w) d)
Публикувано: 11 September 2005 - 12:54 PM
Цитат
Цитат
Абе няма да можеш да си намериш такова куче-чистокръвно на тази цена.
Аз опитах,но не стана.Така че си взех на нормалната за тази порода цена.Може обаче да си всемеш мелез...
Тях ги подаряват и почти приличат на чистокръвни:)
Аз опитах,но не стана.Така че си взех на нормалната за тази порода цена.Може обаче да си всемеш мелез...
Тях ги подаряват и почти приличат на чистокръвни:)
Предавам се - нашите категорично отказват да дадат пари за чистокръвно кученце! Няма начин да ги убедя - не поддават. Пробвах какви ли не начини, за да ги убедя, че голдъна си заслужава парите, ама не та не.
Затова да питам къде подаряват мелези? Толкова искам да си взема кученце, че ще взема и такова, което само да прилича на чистокръвно.
имам едно много добро предложение за теб подарява се мъжко куче около пет месеца което много прилича на лабрадор!Има хигиенни навици и е много послушен жената не може да го гледа и го подарява!Тя го е пуснала навън и го е блъснала кола но вече е напълно възстановен и обезопаразитен!Жеата пак трябва да го пусне но я е страх да не се повтори и за това го подарява!
Тел.-0887/516-398!
Обади се ако искаш и пиши какво е станало!!
Публикувано: 13 September 2005 - 05:51 PM
Хора аз да попитам как да направя на Бари ред за излизане на вън!Той ве4е знае,4е трябва само на вън и само там ходи!Като му се доходи по нужда и лае на вратата,а сега как да му създам ред на излизане! bl)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]