Голдън ретривър
Публикувано: 13 September 2005 - 06:52 PM
Кари се е научила че когато излезе тогава.Не съм сигурна че моят начин е най-хубавия но като се изпикае вътре и тупване няколко пъти с вестника по муцуната и следващия път ако посмее пак...
Например ако една вечер не можем да я изведем,чак утре...и тя чака.Като беше по-малка всяка сутрин(дори след голяма разходка вечер) ме чакаше изненада в коридора.Всъщност спря да пишка вкъщи откакто я пускаме нощем да спи в хола и тя знае че там не може нищо да се прави и чака,няма какво да прави.Тя се научи на това като беше вече на 8-9 месеца май...не помня s)
Ама вчера се изпишка вкъщи и имаше късмет че на плочките в кухнята...
Май си зависи само от кучетата дали да се напишкват вкъщи или не.... nok a)
Извеждай Бари само сутрин и само вечер,а не като ти излае на вратата...Все пак ти ходиш на училище и той няма да е с теб цял ден... oo Трябва така да се научи.
Оф,май дългичко стана и се отклоних мъничко от темата... angel
Например ако една вечер не можем да я изведем,чак утре...и тя чака.Като беше по-малка всяка сутрин(дори след голяма разходка вечер) ме чакаше изненада в коридора.Всъщност спря да пишка вкъщи откакто я пускаме нощем да спи в хола и тя знае че там не може нищо да се прави и чака,няма какво да прави.Тя се научи на това като беше вече на 8-9 месеца май...не помня s)
Ама вчера се изпишка вкъщи и имаше късмет че на плочките в кухнята...
Май си зависи само от кучетата дали да се напишкват вкъщи или не.... nok a)
Извеждай Бари само сутрин и само вечер,а не като ти излае на вратата...Все пак ти ходиш на училище и той няма да е с теб цял ден... oo Трябва така да се научи.
Оф,май дългичко стана и се отклоних мъничко от темата... angel
Публикувано: 16 September 2005 - 07:22 PM
Ще разхождаш куче 2 часа??! bl)
Кари се разхожда вечер по половин час а също така и сутрин по толкова...
Само в събота и неделя излизаме в парка по 3-4 часа някъде със семейството ми... nok ;)
Мен ме е страх от уличните кучета вечер и затова не я извеждам сама,винаги взимам някой с мен... n)
Кари се разхожда вечер по половин час а също така и сутрин по толкова...
Само в събота и неделя излизаме в парка по 3-4 часа някъде със семейството ми... nok ;)
Мен ме е страх от уличните кучета вечер и затова не я извеждам сама,винаги взимам някой с мен... n)
Публикувано: 18 September 2005 - 07:42 AM
Ако сами си играете с кученцето, докато сте на разходка няма никак да ви е скучно. Опитайте да му хвърляте топка и после аедно да я гоните, да го гоните с нещо (играчка) в устата, да бягате от него, да си дърпате някоя играчка - въобще с куче никак не е скучно, ако умееш да си играеш с него, а то се привързва страшно много към теб и за всяка секунда игра те гледа с толкова повече любов. Два часа не е чак толкова много и, акоимате времето, кучето ще се отплати стократно.

Прави каквото трябва, да става каквото ще!