Голдън ретривър
Публикувано: 19 September 2005 - 10:35 PM
благодаря =) всъщност, още малко и ще правя 19... bl) b) а Ашка е на 2г. и 4месеца. а с ени май не се познаваме...беше ли на срещата?? ако ме видиш да се обадиш!!! аз бягам да спя хора...лека нощ на всички!

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 19 September 2005 - 10:51 PM
За съжаление, не мога да идвам на срещите ви. Живея в Плевен. Затова с нетърпение чакам някой да напише за тях във форумите. Сигурно е много интересно, приятно и забавно да се срещат толкова хора и кучета на едно място.Но съм си обещала, че ще си организирам едно пътуване и някой път ще цъфна там с моя лабрадор. w) d)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 20 September 2005 - 08:24 AM
Цитат
За съжаление, не мога да идвам на срещите ви. Живея в Плевен. Затова с нетърпение чакам някой да напише за тях във форумите. Сигурно е много интересно, приятно и забавно да се срещат толкова хора и кучета на едно място.Но съм си обещала, че ще си организирам едно пътуване и някой път ще цъфна там с моя лабрадор. w) d)
Може да пуснеш тема и да питаш дали има някой от Плевен за да се срещнете... d)
Публикувано: 23 September 2005 - 06:57 PM
Преди малко разбрах, че още едно голдънче от зоомагазин, болно от паровироза си е отишло едва на 5-тия ден след взимането му! s) Нека всички да бъдем съпричастни към собственичката му, Яна, така както бяхте и към мен! НЕКА ДА ОПАЗИМ КУЧЕНЦАТА! Нека да спрем това безобразие! s) NN Миля ви, който и както може да помогне нека да пише, защото не можем да позволим търгуването с животи и да продължава някой си за парички да ни разбива сърцата! Дайте идеи какво да правим... и нека да докажем, че тези кучета не са си отишли напразно!
Ето темата на Яна:
"Голдън"
Ето и моята:
"Лабрадор"
Ако някой знае или е преживял същото - нека да го сподели! Разчитам на вас!
Ето темата на Яна:
"Голдън"
Ето и моята:
"Лабрадор"
Ако някой знае или е преживял същото - нека да го сподели! Разчитам на вас!
Публикувано: 24 September 2005 - 11:37 AM
Не знам аз какво бих направила,ако ку4енцето ми умре,но още първия път,в който гушнах Бари разбрах,4е няма да се разделя с него за нищо на света!Между другото не исках да го казвам първия път,когато про4етох темата ти,но аз много се двоумях дали да си взема голдън или лабрадор-един ден видях в gbg.bg за продажба на малко лабрадор4е на име Зила(видях и снимката-беше много слади4ка),но баща ми каза,4е магазина е 4ак във Варна и не му се занимава!Сега като си помисля,4е можеше да съм на твое място ми става лошо s)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 24 September 2005 - 12:12 PM
Нямаше да си, защото кучето беше запазено доста време и името Зила му бях дала аз, така че най-много да си видяла снимката на бъдещото ми бифшо куче, защото дадох на Дог да покаже снимките на малката! И все пак си щастливка, че не си ти!