Голдън ретривър
Публикувано: 15 March 2006 - 02:08 AM
Публикувано: 15 March 2006 - 09:13 AM
Цитат
Благодаря w)
Ние имаме същия проблем. Само че на нас ни дадоха бирена мая за кучета, а не за хора.Тя е на прах и е с моркорено брашно.Овкусена е и се слага по една малка кафена лъжичка сутрин и вечер в храната.Кучетата я обожават:)))Само че, не очаквайте светкавичен ефект. капането спира след известно време.Ние пием от 1 месец и има голям резултат вече.Успех. 1super
Публикувано: 16 March 2006 - 01:41 PM
Цитат
d) az imam labrador u doma i toi e prosto stahoten.Kazva se Djidjo, na 6 godini.Nee viarno , che imat trudno vazpitanie, mnogo sa lesni, probvaite!Ala e viarno, che te sa nai-dobrite vodachi v sveta na slepi hora!!! d)
Прикачени файлове
-
post_29_1142509293.jpg (164.24K)
Брой сваляния: 117
Публикувано: 16 March 2006 - 02:54 PM
Лабрадори
Залавяй се за четене - инфото е богато и полезно. Никой не се е родил научен, но търпение, любов и постоянство 1super
Публикувано: 16 March 2006 - 06:57 PM
Цитат
Лабрадори
Залавяй се за четене - инфото е богато и полезно. Никой не се е родил научен, но търпение, любов и постоянство 1super
Адски благодаря w) r)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 16 March 2006 - 10:21 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 March 2006 - 11:05 PM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 20 March 2006 - 04:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 March 2006 - 04:19 PM
Цитат
Молят те хората - намали огромната снимка по-горе.
Моля те аз - пиши на кирилица.

Публикувано: 26 March 2006 - 05:56 PM
Днес с Бари бяхме на разходка в Панчарево(там нали има езеро)!3 часа се разхождахме,времето беше страхотно,нямаше много хора и беше велико направо!
Слязохме долу до самото езеро и понеже беше малко кално и "малкия" се беше поизцапал,та да го изчистим малко във водичката!
Отначало не искаше и да чуе за вода,дори не я доближаваше на повече от 5 крачки l) обаче изведнъж жаждата надделя и отиде да пийне!Около езерото имаше пръчки и аз започнах да му мятам във водата,за да започне да влиза вътре(пък и какви Голдъни ще бъдем,ако ни е страх от водата) отначало си топеше само краката обаче след това каква гонитба падна след тая пръчка dribble (точно така изплези езика)!Тичаше,скачаше,плуваше rungrey във водата и естествено след това не искаше да се прибира,обаче стана късно и се наложи!В колата си стоеше мирничък(за разлика от наотиване) и след това и вкъщи го изчипкахме,нахранихме го и сега кара 10 сън! victoryVVV oo Нямам снимки,защото мислех,че ще е пълна скука happydence
Айде и вие да си водите кучетата там(направих му рекламация) bravoS
P.p:А м/у другото мерси за предложението за бирената мая!Наистина помага 1super

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]