Голдън ретривър
Публикувано: 19 September 2005 - 09:22 PM
ама Теди, ретривърите вече не сме там на тази полянка и аз на срещата бях единствен голдън... r) да наистина като се замисля, не ви ли е срам! cl) тука има доста голдъни от които никой не дойде! bl) ...а така, да ви се накарам.... b) нищо!, скоро пак ще има среща! и само някой да липсва...особено пък ти, Теди!!! кога ще дойдеш да намачкам Каричка?! d) w) w) w)

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 19 September 2005 - 09:27 PM
r) d)
Прикачени файлове
-
DSC_0325.jpg (29.45K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 19 September 2005 - 10:35 PM
благодаря =) всъщност, още малко и ще правя 19... bl) b) а Ашка е на 2г. и 4месеца. а с ени май не се познаваме...беше ли на срещата?? ако ме видиш да се обадиш!!! аз бягам да спя хора...лека нощ на всички!

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!

Публикувано: 19 September 2005 - 10:51 PM
За съжаление, не мога да идвам на срещите ви. Живея в Плевен. Затова с нетърпение чакам някой да напише за тях във форумите. Сигурно е много интересно, приятно и забавно да се срещат толкова хора и кучета на едно място.Но съм си обещала, че ще си организирам едно пътуване и някой път ще цъфна там с моя лабрадор. w) d)

прочети правилата за подписите
Публикувано: 20 September 2005 - 08:24 AM
Цитат
За съжаление, не мога да идвам на срещите ви. Живея в Плевен. Затова с нетърпение чакам някой да напише за тях във форумите. Сигурно е много интересно, приятно и забавно да се срещат толкова хора и кучета на едно място.Но съм си обещала, че ще си организирам едно пътуване и някой път ще цъфна там с моя лабрадор. w) d)
Може да пуснеш тема и да питаш дали има някой от Плевен за да се срещнете... d)