Голдън ретривър
Публикувано: 21 September 2008 - 10:16 PM
Ние използвахме капки и памперси за под за да я научиме да пишка и ака в банята. Определено имаше ефект. Е вярно че отне два-три дни докато свикне да ходи на памперса и в началото цялата къща беше послана с пампери, но постепенно стеснявахме периметъра им докато остана само този в банята. После махнахме и него. Памперса ти спестява подсушаването на пода защото като го напои само го събираш и в кофата.
Публикувано: 22 September 2008 - 06:42 PM
Ето няколко снимчици с фото апарат на Ханка :)

Това са снимките ни през последните 2 дни ! :)
Поздрави от мен и Хана :)
И можем да се похвалим , че става ме на 1 годинка и точно 8 месеца :samodovolen: :yahoo: :->)

Това са снимките ни през последните 2 дни ! :)
Поздрави от мен и Хана :)
И можем да се похвалим , че става ме на 1 годинка и точно 8 месеца :samodovolen: :yahoo: :->)

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 23 September 2008 - 08:40 AM
Много е красива принцесата. На една снимка я видях с плюшка ,та да кажа че и ние много обичаме да си играем с плюшени играчки .По цял ден ги разнася из апартамента :yahoo: .Имам един въпрос - по колко време ги разхождате навън когато е студено ?
Публикувано: 23 September 2008 - 01:17 PM
Цитат
.Имам един въпрос - по колко време ги разхождате навън когато е студено ?
Ако е наистина студ на кутийки-до тревичката и обратно-нито на мен ми е кеф във студа, нито на нея. Иначе зимата обожаваме да си играем в снега с часове :yahoo:!
Хана е голяма сладурана :wub:

Публикувано: 23 September 2008 - 01:57 PM
При нас няма значение какво е времето...Важно е кучо да бъде разходен и съответно удовлетворен откъм разходки.Пък за него е най-приятно да е хлад и по възможност-да го вали... ;D

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 23 September 2008 - 06:41 PM
Цитат
Цитат
.Имам един въпрос - по колко време ги разхождате навън когато е студено ?
Хана е голяма сладурана :wub:
Мерси ! :izcherven: Ще и предам ;) Очаквай и утре още "Забава с Хана" ;D

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 29 September 2008 - 01:48 PM
Дам, ходихме :) Срещнах Маруся с Лари и Ива с Неси :blink:
Публикувано: 10 October 2008 - 08:21 AM
Поздрави на всички от форума за голдън ритривър. Казвам се Красен и от 2 мес. семейството ми има нов член - Сара. Тя е вече на три месеца. Видях таблица с антропометрични данни за кучета, но не е направено разделение по пол. Сара тежи 10 кг. Това трябва ли да ме притеснява?