Голдън ретривър
Публикувано: 23 September 2005 - 06:57 PM
Преди малко разбрах, че още едно голдънче от зоомагазин, болно от паровироза си е отишло едва на 5-тия ден след взимането му! s) Нека всички да бъдем съпричастни към собственичката му, Яна, така както бяхте и към мен! НЕКА ДА ОПАЗИМ КУЧЕНЦАТА! Нека да спрем това безобразие! s) NN Миля ви, който и както може да помогне нека да пише, защото не можем да позволим търгуването с животи и да продължава някой си за парички да ни разбива сърцата! Дайте идеи какво да правим... и нека да докажем, че тези кучета не са си отишли напразно!
Ето темата на Яна:
"Голдън"
Ето и моята:
"Лабрадор"
Ако някой знае или е преживял същото - нека да го сподели! Разчитам на вас!
Ето темата на Яна:
"Голдън"
Ето и моята:
"Лабрадор"
Ако някой знае или е преживял същото - нека да го сподели! Разчитам на вас!
Публикувано: 24 September 2005 - 11:37 AM
Не знам аз какво бих направила,ако ку4енцето ми умре,но още първия път,в който гушнах Бари разбрах,4е няма да се разделя с него за нищо на света!Между другото не исках да го казвам първия път,когато про4етох темата ти,но аз много се двоумях дали да си взема голдън или лабрадор-един ден видях в gbg.bg за продажба на малко лабрадор4е на име Зила(видях и снимката-беше много слади4ка),но баща ми каза,4е магазина е 4ак във Варна и не му се занимава!Сега като си помисля,4е можеше да съм на твое място ми става лошо s)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 24 September 2005 - 12:12 PM
Нямаше да си, защото кучето беше запазено доста време и името Зила му бях дала аз, така че най-много да си видяла снимката на бъдещото ми бифшо куче, защото дадох на Дог да покаже снимките на малката! И все пак си щастливка, че не си ти!
Публикувано: 24 September 2005 - 08:36 PM
Ох, Гани, тръгнах да пиша дълъг отговор, колко е тъпо да си даваш кучето на училище, ама няма смисъл - чети, писани са хиляди постове на тая тема. В София отгоре на всичкото има супер училище за голдъни и лабрадори, на което учиш с кучето, а не го оставяш да ти го научат. Ако те интересува, само кажи. Мисля, че Бари спокойно може да идва вече на него!!!!!!

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 24 September 2005 - 10:43 PM
http://www.dogchampi...topic.php?t=216 - чети и се забавлявай:). Ако има нещо, което не ти е ясно - питай:)

Прави каквото трябва, да става каквото ще!
Публикувано: 26 September 2005 - 12:28 PM
Моето предложение е елате на училището за да видите какво се прави , дали ще ви хареса.Плащането е последното нещо.
А и дори да решите да не идвате на училище може да идвате с кученцето за да си играе с другите кучета.
Но според мен няма по-приятно нещо да работиш с кучето си , откриваш неща за него който не си подозирал.
А и дори да решите да не идвате на училище може да идвате с кученцето за да си играе с другите кучета.
Но според мен няма по-приятно нещо да работиш с кучето си , откриваш неща за него който не си подозирал.