Голдън ретривър
Публикувано: 14 October 2008 - 09:54 AM
Цитат
ето и една наша снимка :P
много хубава снимка :wub:
Публикувано: 15 October 2008 - 06:22 PM
Е много яки снимки,браво :yahoo: :wub:
Публикувано: 16 October 2008 - 06:51 PM
Да не сте ни забравили с Нушанка ;D Ето малко пРесни снимки на мен и Ханка-Лошотанка ;D

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 17 October 2008 - 08:20 AM
Да не се забравихме и ние?! :blink:
Ето ни отново! Връхлитаме форума със пълна сила /снимки/ 8) Фотото вече е горе-долу наред (не напълно за жалост :evil: ) и снимковия материал е налице! Ето пресни вчерашни снимки да ни видите :P
Една снимка която много си харесвам:

"Щастлива от живота"

Естествено няма как да се мине и без някоя физиономия :oops:

А тук е със едно кученце с което падна голяма игра 8)

Ето ни отново! Връхлитаме форума със пълна сила /снимки/ 8) Фотото вече е горе-долу наред (не напълно за жалост :evil: ) и снимковия материал е налице! Ето пресни вчерашни снимки да ни видите :P
Една снимка която много си харесвам:

"Щастлива от живота"

Естествено няма как да се мине и без някоя физиономия :oops:

А тук е със едно кученце с което падна голяма игра 8)

Публикувано: 18 October 2008 - 03:46 PM
Здравейте!Имам един проблем с моето голдънче!!!Водих го на ветеринари и нищо,пак не се оправя.Единият вика че нищо му няма,а другият първо ми каза че има пърхот после като му го заведох пак ,ми каза че има алергия към някоя храна,но и той не може да каже към каква. Та симптомите са:бели му се кожата и падат люспи, постоянно се чеше-не спира,горкичкото направо се измъчва :'( . Ако някой знае какво му е моля да ми каже,защото страшно много искам то да се оправи :'( !!!