Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#2001 Потребителят е офлайн   Joana* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2008 - 04:57 PM

Няма породисти кучета без родословие! И подобен подарък не е добра идея - все пак сестра ти сама трябва да прецени дали има необходимото време и желание да се грижи за куче! Това че се радва на кучетата по улиците не означава, че тя самата може да гледа такова! Помисли добре преди да направиш такъв подарък...
Няма да сбъркаш ако се опиташ да понаучиш повече за това от къде трябва се вземе куче, какви грижи трябват за него, какво е това порода изобщо - все такива основни неща, които явно не си си направила труда да потърсиш...Ама какво ли говоря и аз, за теб е важно кучето само малко да прилича на голдън :
П.С. По възможност моля кученцето да е чисто като порода не с родословие , [font=Verdana][font=Verdana][font=Verdana][glow=red,2,300]а да не е нещо което не прилича хич на голдън.

#2002 Потребителят е офлайн   kristinkata Икона

Публикувано: 20 November 2008 - 05:19 PM

ами ок съжалявам че помолих за съвет и помощ хора които смятах за разбирт и такива които смятах че няма да ме излъжат както може да се получи в някои магазин за кучета но явно има хора с които не може да се говори и не позволяват някои да згреши  и под породисто имах предвид да не е дете на маика и баща които са печелили награди
се пак

#2003 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2008 - 05:28 PM

Никой не е безгрешен нали знаеш, Joana* просто ти дава един добронамерен съвет  ;) Първо прочети за породата,то и аз налитам към кучета да ги галя,но не си вземам такава порода,щото ми е кеф.Знай,че ще трябват много грижи,разходки и средства за едно куче.Щом не знаеш на колко месеца трябва да си вземеш кучето,ми то за другите неща как ще се справиш..

#2004 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 November 2008 - 06:45 PM

Цитат

ами ок съжалявам че помолих за съвет и помощ хора които смятах за разбирт и такива които смятах че няма да ме излъжат както може да се получи в някои магазин за кучета но явно има хора с които не може да се говори и не позволяват някои да згреши  и под породисто имах предвид да не е дете на маика и баща които са печелили награди
се пак

Просто не разбирам, защо когато някой направи забележка за нещо, веднага се приема като човек, който иска да се заяжда :huh:. Вярно, не всеки е безгрешен, обаче четене му е майката.  :rolleyes: А вие вместо да се сърдите и да се фръцкате като ощипана госпожица, приемете забележката като съвет и поправете грешката! Прочетете повече за породата и за това как се гледа куче. Кучето не е играчка, а живо същество което става член на семейството. Трябва добре да знаете, че кучето не е кукла, която гогато омръзне се захвърля в шкафа, например. ;) Кучето е една доста голяма стъпка, трябва да помислите, че ще се наложи да отделите доста средства за отглеждането - храна, ветеринар и т.н. Най-важното, не купувайте кученце от зоомагазин (много пъти е казвано защо).
Едно нещо не разбирам съвсем - какво имате предвид с това "под породисто имах предвид да не е дете на маика и баща които са печелили награди"
Успех
User's Signature

Качена снимка

#2005 Потребителят е офлайн   kristinkata Икона

Публикувано: 20 November 2008 - 07:32 PM

само да ви кажа че гледам куче от 16 години и знам за какво става на вапрос но явно на хора "велики" като вас не може да се иска помощ няма какво повече да правя в тои форум благодаря  за помоща която ми оказахте и ми отворихте очите че сам лош стопанин и нямам право на домашен любимец  :huh:

#2006 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 November 2008 - 08:17 PM

Тук хората имат кучило.
Моля те, не купувай от зоомагазин или борса.
ТУК ВИЖ откъде идват кучетата в зоомагазините.
User's Signature

Качена снимка

#2007 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 November 2008 - 08:56 PM

Ами, щом изводите ти са такива, довиждане и УСПЕХ в намирането на кучето мечта.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#2008 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 05:50 PM

етомалко скорошни снимки на киара :blink: да не ни забравите
1.тук е с котето ни феликс
2.тук нагло ми се беше настанила на леглото,докато аз съм седяла на компютъра

#2009 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 05:52 PM

3.тук се излежаваше с играчките си маймуната и котката ;D

#2010 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 05:57 PM

и освен това искам да питам за някакви ефективни добавки защото незнам на какво се дължи козината и е адски къса даже често я бъркат с лабрадор и аз трябва да обясняван че не е?! :o попринцип си има по-дълги косми по краката и опашката,но сравнение от преди е като "гола"!вече нямам търпение да и расте зимна козина ама то при това време незнам как ще стане?и затова питам за някакви стимуланти за растеж!аз попринцип си и давам редовно общи витамини на bearhap top 10 обаче искам и нещо изпробвано и доказало се за козина!  :ph34r:

#2011 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2008 - 06:40 PM

Цитат

и освен това искам да питам за някакви ефективни добавки защото незнам на какво се дължи козината и е адски къса даже често я бъркат с лабрадор и аз трябва да обясняван че не е?! :o попринцип си има по-дълги косми по краката и опашката,но сравнение от преди е като "гола"!вече нямам търпение да и расте зимна козина ама то при това време незнам как ще стане?и затова питам за някакви стимуланти за растеж!аз попринцип си и давам редовно общи витамини на bearhap top 10 обаче искам и нещо изпробвано и доказало се за козина!  :ph34r:

Значи все пак не сме единствени ;D Е, вече започна да избоява зимната козинка и много се кефя, ама искам още ;D Опашката и гърдите са дълги и рошави, ама по корема - кхъ-кхъ :-
За козината може да се дава Petnil , който е тъкмо за по-бърза смяна и за подхранване на косъма ;)
М/у другуто кучетата които живеят в апартамент са с по-малко козина, заради постоянната температура и ако кучо беше гледан на двор, козината щеше да е направо перфектна!
User's Signature

#2012 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 10:21 AM

На Хана козината и няма този проблем , тъй като живее на двора .  А относно добавките Petnil найстина става , на Хана и давахме по 8 хапчета на ден . Но сега преминахме на една течна добавка. Фирмата се казва NUTRISCIENCS , а самият продукт OMEGA AID for skin healty  & Coat . 250 ml е и на опаковката има един по-тъмен голдън с коте . :) От София е поръчано , сигурно го има в Зоо Магазините :)
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#2013 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 10:36 AM

А ето малко снимки от нас . Вече може да се похвалим , че вчера станахме на 1 година и 8 месеца и след два месеца сме вече на 2 годинки .  :samodovolen:

Ето и снимките:

Първите няколко са опити за стойка :) Другите са "Хана През Есента" А скоро и през Зимата ;)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Сккоро още снимки на Хана от Монтана  ;D
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#2014 Потребителят е офлайн   Activate Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 November 2008 - 12:51 PM

Браво! Добре се справяте! Само маааалко по-прибрани задните крачета! ;) А опашката трябва да е добре изпъната, не извита. Тъй като опашката трябва да изглежда като продължение на линията на гърба.  ;)
Ето така.
Качена снимка
Хана е голямо сладурче.  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2015 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 01:27 PM

зЗа опашката знам ипопринцип я пражя както трябва , а това не са ни най-добрите опити . Мерси за краката . Хана много ти благодари.А вие ще ходите ли на състецанието на 30.11.2008 ?
User's Signature

#2016 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 02:19 PM

Не ми се отварят снимките :(

Цитат

Вече може да се похвалим , че вчера станахме на 1 година и 8 месеца и след два месеца сме вече на 2 годинки .

Нали знаеш, че една година има 12 месеца ;D
User's Signature

#2017 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 03:42 PM

;D

#2018 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 05:12 PM

Софи,браво,много добре се справяш! ;)Имам обаче един съвет-недей  да дърпаш главата на Хана толкова нагоре.По-скоро пусни повода свободен надолу и  хвани Монтанка ;D за едната бърна(всъщност на снимката от Activate ясно си личи).
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#2019 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 05:21 PM

И аз не виждам снимките.

#2020 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 09:40 PM

Незнам на мен ми се отварят  :rolleyes: А извинявам се за месеците , но много се объркавам и вече  :rolleyes: ;D
Вече сме на 1 година и 20 месеца !!!  ;D ;D ;D
User's Signature

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни