Голдън ретривър
Публикувано: 15 November 2004 - 03:50 PM
e jalko ) : tamun misleh 4e she stanem tri.no i tova she stane ne se priresniavai. a tedi na Nana purvata razhodka she e v petuk.ti koia smiana si .moje zaedno da gi izvedem niakude- niakoi park ili gradinka.ako izkash mi pishi na li4nia ! ( : )
Публикувано: 15 November 2004 - 09:02 PM
Винаги можеш да решиш за друга порода.Сигурно най-много искаш голден, но все пак е по-добре някакво куче отколкото никакво, нали?Басет не мога да ти препоръчам, защото са доста скъпи, но виж има овчарки(ако искаш нещо умно и голямо като голден)какво друго...можеш да сивземеш кученце от улицата...и за друго не се сещам.Жалко че толкова време чакаш за голден и се не се получава, но според мен малко и ваще трябва да помогнат-стига с тази работа ;-)
Публикувано: 15 November 2004 - 11:32 PM
Godini nared kato malka iskah golden4e. Ama napravo poludiavah kato vidia takova ku4ence kadeto i da bilo. Na6te estestveno ne mi dadoha s predloga mnogo sa golemi, ku4e ne se gleda v apartament, ti niama da se griji6 za nego...bla bla...Otidoh da jiveia sama i vednaga iskah da si vzema ku4e, no niamah pari..izob6to ...50 lv niamah...Edin den priatelia mi se pribira ot rabota i nosi ne6to uvito v iaketo si...gledam ku4e, ama ne moga da poznaia kakvo e...izkupahme go, sresahme go i kato izsuhna se okaza kafiav koker. Kokerite sa ot roda na retrivurite i malko prili4a na goldun4e, ve4e taka go obojavam, 4e i za nai-hubavia goldn ne bih ia smenila...Po-lesni sa za gledane, po-malko miasto zaema i prili4at na goldunite, kakvo po-dobro ot tova:)))) Vse pak re6enieto ne e moe...kusmet

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 November 2004 - 01:05 AM
Благодаря на всички ви! Ако не стане работата с лабрадора, най-вероятно ще си потърся друга порода. Но все още има надежда - баща ми каза, че в сряда ще се обадим пак и ако още не са го продали, ще преговаряме с жената, за да смъкне цената на около 100-150лв.
Публикувано: 16 November 2004 - 11:21 AM
Цитат
Благодаря на всички ви! Ако не стане работата с лабрадора, най-вероятно ще си потърся друга порода. Но все още има надежда - баща ми каза, че в сряда ще се обадим пак и ако още не са го продали, ще преговаряме с жената, за да смъкне цената на около 100-150лв.
Стискам ти палци, миличка. Твоето голямо желание да имаш определена порода ми напомня за мен самата, когато се влюбих в моята порода (през далечната 1986 год :)
Ако голдънът е твоята мечтана порода - не се отказвай! Може би ще мине повече време, отколкото ти се иска, но то (времето) просто ще те подготви по-добре за щастливия миг, в който ще гушнеш твоята малка, златна сбъдната мечта!
:):):)
Публикувано: 16 November 2004 - 05:52 PM
Цитат
Цитат
Стискам ти палци, миличка. Твоето голямо желание да имаш определена порода ми напомня за мен самата, когато се влюбих в моята порода (през далечната 1986 год :)
Ако голдънът е твоята мечтана порода - не се отказвай! Може би ще мине повече време, отколкото ти се иска, но то (времето) просто ще те подготви по-добре за щастливия миг, в който ще гушнеш твоята малка, златна сбъдната мечта!
:):):)
Още две години и ще празнуваме уббилей:))))
Публикувано: 16 November 2004 - 07:05 PM
Цитат

Дано да стане този път!Дано да си имаш малко сладко кученце