Голдън ретривър
Публикувано: 07 January 2006 - 08:45 PM
Голдънии къде сте??
Защо никой не пише тука вече?
Моята Кари беше тук в София,а аз бях във Видин...Виждам че цветът на носната й гъба е потъмнял отновоо! dribble Много се радвам!Вече не прилича на прасенце...И козина пораснала ...въобще се е разхубавила за 2 седмици super w)
Защо никой не пише тука вече?
Моята Кари беше тук в София,а аз бях във Видин...Виждам че цветът на носната й гъба е потъмнял отновоо! dribble Много се радвам!Вече не прилича на прасенце...И козина пораснала ...въобще се е разхубавила за 2 седмици super w)
Публикувано: 08 January 2006 - 12:33 AM
Цитат
Цитат

Теди много е красива!!!!!!!!!Голдъните са ми любими заедно с ротвайлярите.
А сега е още по-красива,ако прегледаш темата обстойно ще намериш нейни по-нови снимки

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 08 January 2006 - 12:24 PM
Цитат
Аз вече ги видях, но тук ми харесва най-много. l) Тя е една невероятно красива представителка на породата си.Сигурна съм,че ако участва в международни изложби ще донесе много слава на България. w) w) w) w) w)
d) b) d) b) d) b) d) b) d)
d) b) d) b) d) b) d) b) d)
Надя,мерси много!!Ще се постарая да участва! w)
Гани,Кари беше тук в София при родителите ми d) .
Публикувано: 12 January 2006 - 09:57 PM
Има вече много теми за този проблем!Моя от самосебе си се научи!Ходихме на село за една седмица и там трева и тн и той беше през 99% от времето на двора и така се научи!Като се прибрахме в София вече не искаше да ходи вкъщи,а ми носеше разни неща,за да го изведа!Ако имаш възможност пробвай!Нищо не обещавам,просто се случи така,дори не съм подозирала!
Тази порода е много умна и не мисля,че дълго ще имаш проблеми с това
Тази порода е много умна и не мисля,че дълго ще имаш проблеми с това

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]