Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#2581 Потребителят е офлайн   DiDemon_96 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 April 2011 - 10:27 AM

Здравейте,прекрасна тема.Много са Ви красиви кучовците.Много харесвам тази порода ,но съм горд притежател на куче от породата аляски маламут.Та въпроса ми е:имам една позната която наскоро загуби своето куче.Много иска да си вземе друго от тази порода.Ако някой знае някакъв сайт по който да се опъти или пък ако някой продавя или скоро ще продавя моля пишете.Много ще сме ви благодарни.Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#2582 Потребителят е офлайн   alice_goldness_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs

Публикувано: 25 April 2011 - 10:27 PM

Според мен можете да потърсите тук във форума - във развъдната дейност :)
User's Signature

Качена снимка
"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн

#2583 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 April 2011 - 09:54 PM

Здравей те ! След 15 дена ще си вземам кученце и много ме е страх да не ми продадат някое болно куче .Имат ли някакви особени белези който да гледам при избирането на кучето

#2584 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 April 2011 - 11:30 AM

Показване на мнениетоs7el4etoo, в 26 April 2011 - 09:54 PM, написа:

Здравей те ! След 15 дена ще си вземам кученце и много ме е страх да не ми продадат някое болно куче .Имат ли някакви особени белези който да гледам при избирането на кучето

От къде ще го взимате това кученце?
User's Signature

Качена снимка

#2585 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 April 2011 - 07:53 PM

А ми от едни хора си имат малки аз ги видях много са сладки имат си родословие

#2586 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 April 2011 - 07:58 PM

В кой град са тези хора?

В момента бебета с родословия има само в един развъдник.

Дайте повече информация за да може да отговорим на въпросите ви!
User's Signature

Качена снимка

#2587 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 09:22 AM

А ми днес ще отида да видя едни в Лясковец а другите са в Габрово не са от развъдници понеже аз търсех от развъдници но нямаше

#2588 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 April 2011 - 03:26 PM

Показване на мнениетоs7el4etoo, в 28 April 2011 - 09:22 AM, написа:

А ми днес ще отида да видя едни в Лясковец а другите са в Габрово не са от развъдници понеже аз търсех от развъдници но нямаше

Съветвам ви да не взимате куче от подобни мест.
Като за начало не е ясно на какво ще приличат като порастнат, родителите нямат никакви здравни изследвания, нямате никаква ясното за здравния статус на бебетата.

Защо сте готови да дадете пари, за куче, което като порастне може да прилича на сетер или кокер, след като не държите на породата.

Кучето от темата по-долу е от Габрово
http://bulgoldens.co...opic.php?t=2049

Има цяла група във Фейсбук за тези и други търгаши
http://www.facebook....134563286598959

Не знам кой ви е излъгал, но в развъдниците има бебета.

В момента има бебета в развъдник "Красини" гр. Плевен
http://bulgoldens.co...opic.php?t=2073

Скоро се очакват и други бебета.
User's Signature

Качена снимка

#2589 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 April 2011 - 03:59 PM

Нарочно нов пост

Родословията на кучетата от Габрово са фалшиви.
User's Signature

Качена снимка

#2590 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 05:06 PM

За тази знам че нейните куценца са болни днес си взех едно малко чочи майка му и баща му са от Сърбия и я заведох на ветеринар и се оказа че е здрава ама ми е голяма поспалана искам да кажа че има и съвесни хора те ми казаха първо да я заведа на лекар в моя град и ако няма проблеми другата седмица да им пратя парите и те си имат развъдник и имат всякакви кучета

#2591 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 April 2011 - 05:16 PM

Показване на мнениетоs7el4etoo, в 28 April 2011 - 05:06 PM, написа:

За тази знам че нейните куценца са болни днес си взех едно малко чочи майка му и баща му са от Сърбия и я заведох на ветеринар и се оказа че е здрава ама ми е голяма поспалана искам да кажа че има и съвесни хора те ми казаха първо да я заведа на лекар в моя град и ако няма проблеми другата седмица да им пратя парите и те си имат развъдник и имат всякакви кучета

Те имат борса, не развъдник!!! Разликата е огромна.

Уви, това, че сега кучето е здраво не означава и че в бъдеще ще е така.
Защо не си взехте, едно златно куче от улицата, поне щяхте да си спестите не малко пари, не един и два "голдъна" са били купени като такива и порастват нещо съвсем различно? Това, че майката и бащата приличат на голдъни не означава, че бабата и дядото например са такива.

Голдън ретривърите са обременени с доста наследствени заболявания - дисплази (лакъна и тазобедрена), катаракта и още и още....., за които съвестните развъдчици правят навременни изследвания, докато хората, от които вие сте закупили бебе, не.

Искрено се надявам и ви пожелавам кучето ви да расте здраво!
User's Signature

Качена снимка

#2592 Потребителят е офлайн   Bellboy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2011 - 09:42 PM

За тази знам че нейните куценца са болни

Голяма е вероятността да са болни.Не всички са болни.Да се уточним.За две години и половина не виждам кучето ми да е болно.Моля да бъда разбрана-НЕ взимайте кучета оттам.Реагирам,защото преди да взема Бел загубих 3 много възрастни животни и го преживях много тежко.Това-''всичко е болно''действа доста зле.Гледам го как ходи,как тича,дали се уморява...Качена снимка А то момчето....Качена снимкаКачена снимкатича за двама.Ако искате кучето ми да не си търси дом,защото съм се затрила от нерви и притесненияКачена снимка,моля уточнявайте,че има голям риск,но не всички са болни!НЕ рекламирам тези места-просто за спокойствие на хората.Качена снимка

#2593 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 April 2011 - 01:40 PM

Е ме аз знам за 3 който са били но е въпрос малко на късмет защото според мен едно родословие или един развъдник не ти дава гаранция както твърдят други хора.Радвам се че нямаш проблем с твойт кученце дано занапред да е така и дано и аз да нямам проблеми :smile: Незнам дали тук е мястото да попитам но имам проблем с рая като я изведа не иска да ходи до тоалетна и веднага като я прибера се изхожда голям ми е инат :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2594 Потребителят е офлайн   Bellboy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2011 - 09:50 PM

Ами щом всички 3,които знаете са били болни(и миналото време не звучи добре)аз направо да се подготвям и да го прежалвам?Много ясна молба отправих,вие пак-е,да,ама....Спокойно,сигурно и на моето все му има нещо.Дори да не изглежда така.Специално ще споделя,за да се окажат прави много хора и да се успокоят.Човек да си каже,пък стреса на другите-той е без значение.Качена снимка.
Иначе вашето бебче е прекрасно и много сладко.Качена снимкаКачена снимка Пожелавам му да е много щастливо и много,много здраво,независимо,откъде сте го взели.

#2595 Потребителят е офлайн   alice_goldness_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2011 - 03:15 PM

Аз моята я взех преди година , като пред това имаше още 2 години четене по форуми , сайтове , писах на хората за съвет , и ако не го бях направила , вероятно и тя щеше да е от Габрово или от някоя борса ... Така , че хора - Преди да си вземете куче - Прочетете по въпроса !
Пс. Това , че е примерно от тази жена , от Габрово , не значи че кученцето и по-грозно или по-различно от другите кучета , а просто че има по-голям шанс да е заразено и болно от нещо , защото явно тя не ги ваксинира , обезпаразитява и т.н. .Дано сте ме разбрали правилно :ab_041:

Това мнение е редактирано от alice_goldness_: 30 April 2011 - 03:20 PM

User's Signature

Качена снимка
"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн

#2596 Потребителят е офлайн   Bellboy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2011 - 03:33 PM

Показване на мнениетоalice_goldness_, в 30 April 2011 - 03:15 PM, написа:

Аз моята я взех преди година , като пред това имаше още 2 години четене по форуми , сайтове , писах на хората за съвет , и ако не го бях направила , вероятно и тя щеше да е от Габрово или от някоя борса ... Така , че хора - Преди да си вземете куче - Прочетете по въпроса !
Пс. Това , че е примерно от тази жена , от Габрово , не значи че кученцето и по-грозно или по-различно от другите кучета , а просто че има по-голям шанс да е заразено и болно от нещо , защото явно тя не ги ваксинира , обезпаразитява и т.н. .Дано сте ме разбрали правилно :ab_041:

Много точно се изразихте!Качена снимка Аз много добре осъзнавам,че сме извадили голям късмет и че трябваше да се информирам повече.Но не съжалявам.Мнооого си обичам момчето.Качена снимкаКачена снимка Пък дали е хубаво не се наемам да казвам,по-назад в темата има някои снимки,които иска да прецени.За мен е най-важно да е жив и здрав,разбира се.

#2597 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 May 2011 - 02:44 PM

Най-важното е , че всеки който реши да развъжда кученца или да гледа трябва да се грежи добре за тях и НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВНО СЪСТОЯНИЕ !!!Защото тово вса пак са едни мили животинки , който не трябва да мъчим :ba_025:

#2598 Потребителят е офлайн   alice_goldness_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2011 - 06:56 PM

Прави сте ! Точно за това е проблема , че тези хора не се грижат подобаващо за кучовците .
Bellboy , виждала съм момчето на снимките преди , голям е сладур , пожелавам му всичко добро и наистина се радвам , че е здрав и вие сте имали този късмет , и ви разбирам(и аз не бих съжалявала) , Но (тук винаги има НО) може би следващите хора няма да имат това щастие , затова е по-добре да бъдат предупредени .
Пп - s7el4etoo , аз пък , като си разхождам госпожицата 2пъти на ден , преди си ходеше на пътя и аз си го събирах , но откакто се завъди едно бяло куче по наша територия и край - само вкъщи в градинката , наторява животното :ab_041: , така че проверете - може да е нещо като борба за територия .
Пп2 - Отново , дано пак сте ме разбрали правилно :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2599 Потребителят е офлайн   s7el4etoo Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2011 - 01:10 PM

Е ми и моята прави така даже днес до нас има пресечка и тя точно на нея и 2 коли я изчакаха да си свърши работата щото аз я дръпнах а ма тя не се помръдна днес дамо бели ми прави :md_064: и една снимка с един от другите ми домашни любимци

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2600 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2011 - 01:16 PM

:eg_033: :eg_033: :eg_033: " ВСЯКАКВИ КУЧЕТА " ??????? Абе престанете най-сетне!!! Аз и доматите си подбирам на пазара! Какво правите, бе , хора? Това да не са ...какво значи всякакви кучета ! Това да не ти е сафари в Африка, "трепем животни всякакви" . Някой да реагира, пууууу :eg_033: : Извинете за емоцията!! И кучетата не са чочита, а са живи същества!Проблеми може да няма и пет седмици, докато не ви излезе нещо вродено доста по-късно, както и при хората.

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни