Фотогалерия на БОК
Публикувано: 22 April 2010 - 09:23 PM
Имах запитване дали има горна граница в ръста на БОК защото при немксите овчарки се сещам за нещо такова.
Питам без да се заяждам защото според мен големите екземпляри могат да имат проблем с издръжливостта в работна обстановка .
Питам без да се заяждам защото според мен големите екземпляри могат да имат проблем с издръжливостта в работна обстановка .

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 22 April 2010 - 10:42 PM
А това е Шара Данпей абсолютната победителка, която е майка на Азазело Аян Дико с новото си кучило от Мечо Аян Дико по-известен като Моториста.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 April 2010 - 10:47 PM
Това пък е другото кучило, на коеито се радвам от тая седмица Арена Тичо Елит, която роди от Ямболския Мечо на Иван Тенев. От шестте едното ще замине за Ямбол при Ванката. Чакам Меца от Ефти до два дни да роди, а и дъщеря и Аида Ицо Тичо Елит, тъй като са заплодени в едини и същи дни. Е на това му викам бездействащ НК БОК.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 April 2010 - 10:51 PM
Това пак е Арена Ицо Тичо Елит, която зарадва собственика си Лазар Лазаров от Благоевград, а и всички, които милеят за породата с тия лъвчета нямащи месец.

Публикувано: 22 April 2010 - 11:01 PM
И братчето на Руен от едно кучило. Много е як, но е опасен и не успях да го снимам добре, понеже съм му развивал злобата и не ме пуска в обекта.

Публикувано: 22 April 2010 - 11:12 PM
Тази кучка също е при нас и съвсем скоро се окучи и даде отличен Резултат с Шаро Жак Савел Хаус. Доста е висока и много зла. Няма назад от нищо.

Публикувано: 22 April 2010 - 11:17 PM
Един много известен ветеран в недалечното минало Мечо Сашпоп по-известен като Златковия Мечо. Навремето го взех от Златко Пенчев от Карнобат и го оставих да запложда в известния развъдник Аян Дико на Митко Барзата. Кучето е доста старо но още запложда.

Публикувано: 22 April 2010 - 11:27 PM
Още един страхотен ветеран Шаро Митьо Очите, който купих от Стоянчо от Кичево Варненско. Зопложда отлично. Ще пускам тия кучета, а и другите на много хора от всички организации, но не и на такъв като Бай Ганя Монтански или някякви книжни тигри, като тия критикарите и то затова ги е много яд. Иначе ние от НК БОК нямаме кучета, нямаме дейност, въобще нас ни няма. А и какъв кинолог е Стефан Попов?! До скоро тъй като утре летя за Калининград като главен съдия. Критикарите въобще знаят ли що е РКФ, САС, или САСIВ. Във вторник ще се видим във Форума.

Публикувано: 22 April 2010 - 11:47 PM
Трак, в 22 April 2010 - 05:49 PM, написа:
<br />Zdraveite,<br />Radvam se che veche ne se vijdat hora s tipichno balgarskata cherta.<br />Vsichki kucheta s harakternite za porodata cherti sa radvashti za men zashtoto mi davat silno chuvstvo za nazionalnost i neshto istinsko balgarsko.<br />Iskam da popitam g-n Popov dali pri obikolkite mu se e sluchvalo da popadne v raiona na Shiroka laka ?<br />Hodih predi liato nad selo Gela za sabora na gaidite i po nagore v Rodopite vidiah otlichni ekzempliari v kosharite.<br />
Здравейте, господине или госпожо/ це ако сте дама. Извинявам се за незнанието. Дълги години ходя в Гела, Солеща, Широка Лъка, Стойките, Брезе, Беден и други места от тая дестинация. Много прекрасни кучета съм виждал в района, но и много съм оставил от кръвта, която развивам именно там. Природата и хората са прекрасни. При първа възможност ще се срещнем ако разбира се Ви е възможно и ще поговорим Приятел съм и с доктора бачи Мите, който е ръководител на ансамбъла в Гела. Давал съм му кучета едно от които не беше добро, но и аз тогава бях подведен. То обаче не остави никакви приплоди. Всичко друго е било повече от добро. И накрая искам да ви кажа че съм пял на много мероприятия в района и зная доста родопски песни, някои от които не чути не пяти преди мен. Доста от тях са със съдържание на овчарска тематика.