Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 April 2010 - 07:44 PM
Printon, в 26 April 2010 - 05:08 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 04:38 PM, написа:
Абе вии или не вдявате или сичките сти идин дол дренки.
приди колку времи писъх, чи съм влязъл да са науча на нещу, виждам тук пиши "кинулог", припудавател в институт, силикциунер, шев на клуб. някъди да съм казал чи имам кучи, чи имам притенции към кучатта ????
за куе кучи пручети лоша дума от меня? ха кажи или си чешиш изика и лижиш нечий задник?
аз имах и прудължавам да имам кункретни въпроси.
нека баш спеца ми утгувори, пък посля ша видим кой какво и ду колку.
ти ни беши ли ут аврамовта банда, дет са отцепяхти. аку си същия, сига да ни мислиш, чи с "кинулога" ша цъфнити ?
Какъв Аврам те гони пък теб нещо си се препознал.
като си влязъл тук за да се научиш и има неща които не са ти ясни има книги за тая работа специялни,но според
мен трябва първо да се научиш да пишеш.
А колкото до това че г-н Попов не отговаря на въпросите ти мисля,че пределно ясно защо.
Ако беше някои заинтересуван от породата и искаше отговори от цитирам "баш спеца" от културна гледна точка би
било добре да му се представиш и да му пишеш лично съобщение евентуално, а не да се криеш зад някакви магарешки
снимки и да си питаш постоянно едно и също

Публикувано: 26 April 2010 - 07:47 PM
Вили**, в 26 April 2010 - 07:44 PM, написа:
Моят другар Тъ Пи си живее кът един същински шейх в градината, ти да не искаш да го карам сега и да работи, о, о, о, о ...

Вили, чакай ся да са разбирем.
Нищу против нямам твоя дрогар да си живей не кату шейх ами аку иска и кату паша. Ама мисля си чи ти нямаш притенции да си кинуложка и да кунтрулираш силекцията на пуродата, нали?
Сигурну нямаш утнушение и към усновнуту направлении на тъз пурода кучита - да позят уфцети от вълци и разни други гадови.
Тъй чи към тебя нищу личну и нищу кучишку.
Публикувано: 26 April 2010 - 07:54 PM
Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 07:49 PM, написа:
Printon, в 26 April 2010 - 05:08 PM, написа:
Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 04:38 PM, написа:
Абе вии или не вдявате или сичките сти идин дол дренки.
приди колку времи писъх, чи съм влязъл да са науча на нещу, виждам тук пиши "кинулог", припудавател в институт, силикциунер, шев на клуб. някъди да съм казал чи имам кучи, чи имам притенции към кучатта ????
за куе кучи пручети лоша дума от меня? ха кажи или си чешиш изика и лижиш нечий задник?
аз имах и прудължавам да имам кункретни въпроси.
нека баш спеца ми утгувори, пък посля ша видим кой какво и ду колку.
ти ни беши ли ут аврамовта банда, дет са отцепяхти. аку си същия, сига да ни мислиш, чи с "кинулога" ша цъфнити ?
Какъв Аврам те гони пък теб нещо си се препознал.
като си влязъл тук за да се научиш и има неща които не са ти ясни има книги за тая работа специялни,но според
мен трябва първо да се научиш да пишеш.
А колкото до това че г-н Попов не отговаря на въпросите ти мисля,че пределно ясно защо.
Ако беше някои заинтересуван от породата и искаше отговори от цитирам "баш спеца" от културна гледна точка би
било добре да му се представиш и да му пишеш лично съобщение евентуално, а не да се криеш зад някакви магарешки
снимки и да си питаш постоянно едно и също

ами аз аку можах да пиша значи штях да могъ и да чита. затуй си и казах чи съм тук "кинулога" да ма научи. нали й припудавател, що ни казва поне идно нещо на мясту ами саму лакардии, дето ко река и аз моя да ги пиша. е, няма да й толкоз "стилну и научну" кату негу, ама се нещу можи да ми руди мозака.
сам, чи аз ни съм ни кинулоиг, ни припудавател в институт, затуй съм тук да са уча, и чакъм ученея да ма научи.
и да ти кажа ли г-н пупов що ни утгуваря. ни утгуваря щот ни знай кво да кажи. ако лъжа, нека ма упрувиргаи кату утгувори. пък има и въпроси на куиту аку утгувори дначи да кажи що усра пуродата чи му утнеха кунтрола над нея. ха де???
Публикувано: 26 April 2010 - 08:04 PM
Г-н Стефан Попов познавам от 34 години. Когато се запознахме бяхме на по 12-13 години, още от тогава се занимава сериозно с отглеждане и опознаване на кучетата и техните породи.
Целият му съзнателен живот до сега е преминал в отдаденост на тези животни и създаване на нашата гордост породата - Българско Овчарско Куче
Моля Ви господа, нека не преминаваме добрия тон като оспорваме, неоспоримото.
Това е и ще бъде сausa perduta.
По-добре ще бъде да се обединим около каузата за България и всичко Българско.

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 26 April 2010 - 08:27 PM
Вили**, в 26 April 2010 - 08:09 PM, написа:
Г-н Стефан Попов познавам от 34 години. Когато се запознахме бяхме на по 12-13 години, още от тогава се занимава сериозно с отглеждане и опознаване на кучетата и техните породи.
Целият му съзнателен живот до сега е преминал в отдаденост на тези животни и създаване на нашата гордост породата - Българско Овчарско Куче
Моля Ви господа, нека не преминаваме добрия тон като оспорваме, неоспоримото.
Това е и ще бъде сausa perduta.
По-добре ще бъде да се обединим около каузата за България и всичко Българско.

вили, никуй нищу ни успорва. Ния питами и чаками отгувори.
аку г-на пупов наистина й тъкъв къвту сам са изкарва, що ни утгуваря на толкуз точни въпроси дету му са направяни.
апък туй чи някуй от 20,30, 40 или низнам си колку гудини разлайва кучатта ощи нищу ни узначава. ету тук упирами ду пуследния ми въпрос - кату г-на пупов напраял толкуз многу и й толкуз вилик, що му утнеха правата за кунтрол на пуродата. айди, аку си му адвукат ти утгувури, щоту той никуга няма да утгувори. и да ти кажа ли що няма да утгувори . щоту тряа с отгувора си да си признай, чи й усрал пуродата, а не да й напраял нещу сирьозно за нея. ъпък признай ли си туй, значи да плюй на сичкуту дету са й фалял за негу си.
ръзбираш ли или ни ръзбираш. щоту за разлика от тебя той ни казва, чи си гледа кучинцито а има притензии да й гуляма рабута в унуй нещу дету той са слага в негу - кинологията.
пък колкуту ду каузата - съгласян съм с тебя, ама да са бориш за каузата ней да са тупаш в гърдити, а да пукажиш с риални факти кво си напраял.
Публикувано: 26 April 2010 - 08:41 PM
Аз все си мисля че този които не е получил отговори явно не ги е задал правилно или е бил неправилно разбран заради ред дразнещи неща в профила и правописа.Всичко това може да не е имало за цел да дразни но така се тълкува от всички тук.

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 26 April 2010 - 08:55 PM
Трак, в 26 April 2010 - 08:46 PM, написа:
Аз все си мисля че този които не е получил отговори явно не ги е задал правилно или е бил неправилно разбран заради ред дразнещи неща в профила и правописа.Всичко това може да не е имало за цел да дразни но така се тълкува от всички тук.
нпратив, многу правилну съм разбран, ама на някуи ни му утърва да утгувори, първу щоту нищу свясну ни можи да кажи, апък аку тръгни наистина да казва истината ша излези, чи "царя е гол" - нали я знайти тъз прикъзка?
Публикувано: 26 April 2010 - 09:06 PM

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 26 April 2010 - 09:14 PM
Трак, в 26 April 2010 - 09:11 PM, написа:
нищу личну, щоту просту с никуй нямам кво да диля.
ама кугату чувек са самуизтъква чи й тъкъв или унъкъв ни траят приказки ами факти. пък факти няма - саму лъкърдии.
аз пък и други питаха кункретни въпроси - исклучителну многу кункретни. нищу повичи ни исками, усвен кункретни отгувури.
Траки, на тоз свят всеки трая да си знай мястуту и аку притиндира да й са качил на пу високу мясту - ни трая да гу казва, а да гу дуказва. Понимаиш?
Публикувано: 26 April 2010 - 09:24 PM

Публикувано: 26 April 2010 - 09:39 PM
Трак, в 26 April 2010 - 09:29 PM, написа:
към нищу ни са стимя. саму и идинствину г-н "кинулога" да утгувори на въпросити който гу питах и дету и ощи двама трима гу питаха.
ний сми били жини, в пули и ни знам си кви. ОК, нека да сми жини. той кату й мъж да пукажи чи й тъкъв - толкуз гулям зор ли й да утгувори. и пак питам, що никуй ни си задава вапроса кво можи да узначава мълчениту на г-н"кинулога"