Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 April 2010 - 09:24 PM

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 26 April 2010 - 09:39 PM
Трак, в 26 April 2010 - 09:29 PM, написа:
към нищу ни са стимя. саму и идинствину г-н "кинулога" да утгувори на въпросити който гу питах и дету и ощи двама трима гу питаха.
ний сми били жини, в пули и ни знам си кви. ОК, нека да сми жини. той кату й мъж да пукажи чи й тъкъв - толкуз гулям зор ли й да утгувори. и пак питам, що никуй ни си задава вапроса кво можи да узначава мълчениту на г-н"кинулога"
Публикувано: 26 April 2010 - 09:47 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 26 April 2010 - 09:58 PM
Laikata, в 26 April 2010 - 09:52 PM, написа:
питам тоуй, куето искам да чуя директну.
щоту кугату някуй са фачка чи бил ни знам си къкъв - да гу дукажи.
а ти многу дубре знаиш кво придставлява "кинулога", апък аку ни знаиш - имаши идин пириод в които върху теб са сипяха псувни, и посля извиднъж стана "бате Ваньо" ха упитай да си зададеш въпроса туй кво значи - приятилство, интирес или пуреден опит някуй да са намести там оттету му пуказаха чи ни муй мястуту. и си виж личнити.
Публикувано: 26 April 2010 - 10:49 PM
Трак, в 26 April 2010 - 10:47 PM, написа:
нищо не ме гняви и съм многу спукоян.
просто си питам, щоту макар и да питам глупаву, мисля чи въпросити ми са умни и тчну на мястуту си.
ама няма кои да утгувари. и тува не ме гняви а ми й кеф да гледам как някуи съ гарчи с всивъзможни убяснения и са чуди как да избяга от същнуста на нищата, за кщуито можи саму да са фали.
усобино пък като почни АЗ, АЗ, АЗ напрао са спуквам от смешен кеф.
Публикувано: 26 April 2010 - 10:57 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 26 April 2010 - 11:15 PM
сега да не кажеш нии нии ....накрая те бяха защото тогаз няма аврам няма драган няма каракачан ти беше
пп вано дсаи онези червените бокове да видим кои ги е създал кои ги е оценил .......и кво стана с тази линия?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 27 April 2010 - 07:39 AM
Ама някой задминаха любимците си.

Това на шега за дубрутрю.
Сега сериозно доколкото ми е известно г-н Попов в момента е извън страната по дела свързани именно с работата му, за това и предполагам не отговаря на зададените му въпроси.
До колкото го познавам никому длъжен не е останал, отговорите си ще получите дори лично, ако държите.

Хубав ден ви пожелавам и се забавлявайте...

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 27 April 2010 - 10:14 AM
Вили**, в 27 April 2010 - 07:44 AM, написа:

Сега сериозно доколкото ми е известно г-н Попов в момента е извън страната по дела свързани именно с работата му, за това и предполагам не отговаря на зададените му въпроси.
До колкото го познавам никому длъжен не е останал, отговорите си ще получите дори лично, ако държите.

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 27 April 2010 - 10:39 AM
Вили**, в 27 April 2010 - 07:44 AM, написа:

Вили нещу си в грешка и то в многу гуляма.
Пупов пуне аз ни съм имъл честа да ми са пухвали личну, чи да искам да ми утгувари лично.
Тоз форум има пучти 30000ридовни пуситители. Пупов публичну й заявил нища кату си давал сметка чи тува куету казва ша са види ади да не е от сичкити, пуне от пулвинта пуситители на форума.
Тъй чи лични отгувори са дават при лични изказвания и убяснения.
Кугат чувек си праи риклама, тряя да можи кату й казал А да кажи и Я (а не само АЗ). Затуй гу и питами на публични хвалби - публични вапроси, пък аку й маж, да даде и отгувур.
Да ти припомним ли утнову въпрости. Мисла чи няьма нужда. Г-н кинулга си ги знаи, саму дет са праи на нищипана мума и сига върти сучи и усвен лъкърдии нищу сирьозно. А идин кинулог и припудаватял в институт ни трая да са държи тъй не саму щоту ней мъжко, ами щоту пуказва нещу другу пудигравка с науката за сметка на бизкрайна глупус и прустутия.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +