Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 April 2010 - 11:05 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 28 April 2010 - 07:20 PM, написа:
опазил го господ ....досега
попов вие не трябваше ли отдавна да сте подминали бвремето на откривателството ,кога откинте първото си куче и защо без ваща слелекция има по добри кучета из баирите
пп мода понеже си разбрал каво е "аи сикана" би трябвало да вземеш отношение а не да му забършеш дупето като на малко детете .вече е голямо и ще му се скараш ако пак се наака по сериозни мерки

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 28 April 2010 - 11:21 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 28 April 2010 - 07:23 PM, написа:
е хаиде сега много спокоен си ми изглежда даже
пп бая го мяса каракачанка ,много са му светли петната за бок пък и в главата пусни моториста да видим приликата

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
#10113 Guest_Боритарканъ_*
Публикувано: 29 April 2010 - 10:18 AM
пп Бегай в темата на S.Petrov и виж каква типична каракачанка е намерил. Сигорно е избягала от некой развъдник на ваща секта.
Публикувано: 29 April 2010 - 11:41 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 30 April 2010 - 08:45 AM
Аз малко закъснях мисля с възпитанието на Ази, но пък сега твърде лесно започна да възприема уроците.
Вече си знае името и идва при повикване, също сяда (това не е само моя заслуга, бонбончетата с форва на кокали много помагат в начинанието
Ето го седнал, очакващ награда и още някой други, негови любими занимания:

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 30 April 2010 - 10:39 PM
Боритарканъ, в 29 April 2010 - 07:23 AM, написа:
пп Бегай в темата на S.Petrov и виж каква типична каракачанка е намерил. Сигорно е избягала от некой развъдник на ваща секта.
а ти яростно си го защитава(поста де) редовно си на пост а ха нпкои да се изкаже за негова светлост светилото в кинологията и кучкарлъка и рипаш да бършеш и размазваш темата да нападаш и обиждаш питащите без сам да казваш нищо по въпроса ,не говоря за поста ти към мен назад те четох и с останалите реагираш така ,явно си имаш роля игари си я можеш да ме обиждаш колкото си искаш няма кои да те изтрие камо ли предупреди ,НО не можеш да ме спреш .....така че бвачкаи си не ми пречиш

Публикувано: 01 May 2010 - 01:45 PM
Публикувано: 02 May 2010 - 10:21 AM
Имам предложение да се отвори нова тема в която да се потърси начин хората свързани с двете течения в породата на българските ПАСТИРИ да се обединят в едо цяло зада може да има наи накрая нещо обединяващо в нашата от краи време разкъсвана татковина?
Знам че ще прозвучи като утопия но е краино време да спрем да си дърпаме съдраните гащи и да направим нещо та да ги позакърпим!!!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 02 May 2010 - 12:17 PM
Или просто има значение за което не се досещам.
Нали точно за това говоря че и най малкото нещо може да ни попречи ако го приемаме за пречка.
Но нека не се правя на разбирач просто имах желание да подтикна към разбирателство и съвместна работа.
В края на краищата аз нямам претенции просто сам любител на кучета!

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Публикувано: 02 May 2010 - 01:21 PM
vanjo, в 01 May 2010 - 11:28 AM, написа:

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +