ЕЙ ТРАК пиши си и си пускай кирливите и червено глави санбернаро–каракачански –еничарски пумиари в в сайта на еничарите и спри да пишеш на никой не си приятен, Недай си боже====================
Еи Тервелчо защо си мислиш че можеш да си компетентен и кое ти дава право да се явяваш коректив на хора които не познаваш? Пишеш за конспираций а самия ти се вживяваш в роли за който не си подготвен.Мисля че си згрешил опонента си защото аз не съм с каквито и да е претенций тук.Този дето претендира да е директор на въздушни имоти се явяваш самия Ти Тервелчо !!! Успех в дерзанията ти но си избери някой пристрастен в мое лице нещо си се пообъркал защото аз не членувам в нито една от всичките тук Федераций.Пак повтарям аз съм един потребител и любител !!!!
Снимка (и)
Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !
Сега снимки на една много добра майка на година и 11 месеца е произвела 13 перфектни котрета.
Вмомента тежи 60 кг.
На снимките е преди първата бременност.
За любителие на БОК снимките на Кръстина КТито и Калина побликувани от г-н Попов са деца на Арена и Мечо (моториста)
Малко снимки от мен
На снимките е от 5-9 месеца.
Вмомента е на 1 година и много кучета му опитаха зъбите и добре пореваха
[/quote]
а твоита кучка помниш ли как рева и бяга на звьничево