Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 May 2010 - 09:10 PM
А това е неговата Мая Аян Дико, която той закупи от Митко Тодоров Барзата. Страшна убийца. От кучетата, с които живее изподави маса женски и се наложи да я преместим. В момента е 62кг. С нея е нашия стар приятел и много здрав атлет и спортист само 126 кг Георги Вълчев!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 May 2010 - 09:14 PM
А това е Хуна Хунт Тичо Елит, която Краси закупи от Христо Петров Хунта. На снимката Хуна е на рожденния си ден 12 месеца и теже 42 кг..

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 May 2010 - 09:22 PM
С тази снимка завършвам репортажа от Бачони Елит. Хуна Хунт Тичо Елит, Мая Аян Дико и Шаро Жак Савел Хаус с Христо Петров- Хунта, Жорката Вълчев атлет 126кг каяк от класа и му отиват такива кучета и разбира се собственика на развъдника Красимир Найденов Бачоната също спортист бивш боксьор на ДФС Свобода Пещера, където тренираше със Серафим Тодоров - Сарафа.

Публикувано: 25 May 2010 - 09:34 PM
А това е едно куче от кръвта Тичо Елит на бате Петьо Малика, което той отглежда при животните си. Отвратително злобен и успява да опази стоката в оная дивотия. Когато идват хора веднага се връзва. Но му върши отлична работа.

Публикувано: 25 May 2010 - 10:00 PM
Ада Кари Ицо Тичо Елит също няма 2 години и е не е раждала а направи 60 кг. На тези, които още не са ме разбрали искам да кажа: Теглете кучетата си- това е един от основните показатели и не ме съдете, а просто опитайте да запишете данните на своите бойци с хищниците и крадците. Може след време да се окаже че въобще не е било излишно, а напротив нужно и важно. А това дали съм прав не е толкова интересно. По-важното е породата да върви напред и да се развива, а не да регресира в ръст, сила и възможности. Когато стане добра като кангала, акбаша, кавказеца, азиатеца и шарпланинеца, тогава ще започнат да я уважават и ценят.