Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#10721 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 August 2010 - 07:14 PM

А това е голямата надежда на Стоянчо а и на целия регионален Пазарджишки клуб към НК БОК Ашъм Иво Тичо Елит. Много висок с яки кости и на снимката е на три и половина месеца!!! :flagbg:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10722 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 07:15 PM

Ашъм! :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10723 Потребителят е офлайн   Mladen Sokolov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 09:07 PM

Показване на мнениетоzerda, в 11 August 2010 - 08:04 AM, написа:

аз и други работи навирам ама тук говориш за "шампиони" та да ни кажеш на какво са шампиони на бягане изложба или???

на всичко

#10724 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 10:52 PM

Адмираций за контактите от района на Белмекен!!!
Супер екземпляри вижда се къде е извора на породата и кои са точните условия за отглеждане!!! :flagbg:
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#10725 Потребителят е офлайн   vanjo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 August 2010 - 11:13 PM

Малко снимки от мен

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10726 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 11:20 PM

Показване на мнениетоMladen Sokolov, в 11 August 2010 - 07:12 PM, написа:

Показване на мнениетоzerda, в 11 August 2010 - 08:04 AM, написа:

аз и други работи навирам ама тук говориш за "шампиони" та да ни кажеш на какво са шампиони на бягане изложба или???

на всичко

Наи вече на смях :re_037:

#10727 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 11:29 PM

Честно да си призная аз също се надявам много на Ашъм да направи ръст, анатомия и сила! Хората за това купуват кангали и азиатци. Просто трябва да си дадем сметка че нашите кучета са по-интересни козметически, а гореспоменатите от мен породи ни превъзхождат анатомически и това е причината да се търсят, ценят и струват повече от нашето овчарско куче. Козметика ДА тя не е излишна, но много по-важна е анатомията и движенията, които освен че са много по-нужни ползвателни качества, са и взаимосвързани помежду си, а и с характера и поведението!!! :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10728 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 11:31 PM

:flagbg: Пак Ашъмчо на Стоян Илинов! В него тече кръвта на стари помашки кучета, както и на такива от християнските райони. От последните са Беловския Мурад, Мечо и Шара на Бай Никола Рахов Бог да го прости Вардар и Витоша на бай Ристе Гигов от Говедарци. А от помашката страна са Мурджо Мечо от Трещеник, Кьоравия Караман от Цанко Сугарев Шаро на Белял Джамбазов от Крастава и Тара на Ефти от Велинград. Аз винаги съм изтъквал огромната заслуга на българите мохамедани, за нашата порода, между които имам безброй приятели, както и тази на българите християни от районите със силно развито овцевъдство. Но как не се намери ЕДНИЧКО ПОНЕ куче с корен от каракачански овчари. Нито едно, ама нито едно куче дошло от каракачани няма в произхода на днешните съществуващи кучета, с които работят всички радетели и организации включително и каракачанистките отцепници, на които кучетата също са от българи овчари пък били те помаци или християни и следователно и техните са си едно към едно български и овчарски!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10729 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 11:58 PM

Пак Калина Лазар Тичо Елит на Стоян Илинов на 10 месеца! Тя е от същата кръв като Ашъм. :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#10730 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 09:56 AM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 11 August 2010 - 11:34 PM, написа:

Честно да си призная аз също се надявам много на Ашъм да направи ръст, анатомия и сила! Хората за това купуват кангали и азиатци. Просто трябва да си дадем сметка че нашите кучета са по-интересни козметически, а гореспоменатите от мен породи ни превъзхождат анатомически и това е причината да се търсят, ценят и струват повече от нашето овчарско куче. Козметика ДА тя не е излишна, но много по-важна е анатомията и движенията, които освен че са много по-нужни ползвателни качества, са и взаимосвързани помежду си, а и с характера и поведението!!! :flagbg:

Хората купуват кангали и азиатци, защото с тях участват на кучешки боища, под името "тестови изпитания" и вие много добре го знаете - невиждам защо се правите на гръмнат със словоблудства от рода на анатомия, козметика, ползвателни качества и т.н. Във всичките ви постове лъха идеята ви да направите от нашето си куче, което от векове е служело на овчарите в България, подобни мутанти. И като гледам какво показвате, направо мога да ви поздравя - УСПЕЛИ СТЕ.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#10731 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 August 2010 - 12:48 PM

Показване на мнениетоvano, в 12 August 2010 - 08:01 AM, написа:

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 11 August 2010 - 11:34 PM, написа:

Хората купуват кангали и азиатци, защото с тях участват на кучешки боища, под името "тестови изпитания" и вие много добре го знаете - невиждам защо се правите на гръмнат със словоблудства от рода на анатомия, козметика, ползвателни качества и т.н. Във всичките ви постове лъха идеята ви да направите от нашето си куче, което от векове е служело на овчарите в България, подобни мутанти. И като гледам какво показвате, направо мога да ви поздравя - УСПЕЛИ СТЕ.

Можем да кажем че кангала няма нищо общо с Малъклъ !!!! Както и турците така и ние минахме на два фронта-по-едра и по-дребна пуполация от кучета. Напоследък започнах да свиквам с идеята за две породи в България. Нека запазим афтентичния аборигенен вид пълнещ душата на всеки Български скотовъдец. Защо да нямаме едри кучета за боеве след като това устройва половината нация???
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#10732 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 01:09 PM

Показване на мнениетоvano, в 12 August 2010 - 10:01 AM, написа:

Все не мога да Ви припозная и не би трябвало да Ви отговарям, но Вие сте от тези, които изкуствено и съвсем тенденциозно създават напрежение афиширайки своите полу-истини,неистини и най-често откровенни лъжи! Кангали търсят в целия свят включително и хора като достопочтенната Баронеса Елизабет фон Бухфалд от Хамбург Германия, която има 30 елитни кангала и ред видни личности от целия свят. "Защо ли? Азиатците са на мода в цяла Западна Европа, като най-добри са в Италия,ия и Германия. "Защо ли?" Хората там въобще не се интересуват от Вашето бръщолевене и си гледат тези породи. Аз съдийствах на национално изложение на кангала в Анкара и тази година съм поканен отново на същото мероприятие от Онур Канлъ, който не само не се занимава с тестови изпитания, но е и изключително интелигентен и образован човек завършил Кеймбридж. Между другото има и 700 овце и ги пасат кангали, които често, дори и пред мен са побеждавали вълци, нападащи стадото му. Той обаче предпочита, а и твърди че тестоваците са по-добри в борбата с хищниците по опазване на стадото, а и всички негови колеги. Аз също съм против боеве, залози и тем подобни, но нека не забравяме какво е предназначението на овчарското куче. Представете се кой сте и какъв е приноса Ви в развитието на нашата порода откъде сте, какво сте що сте и можем и да поговорим, а не да занимавам аудиторията с явно личностни и тенденциозни приклявквания, насочени не там където хората се интересуват и то от човек когото никой не познава.
User's Signature

#10733 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 02:13 PM

Г-н Попов, не е нужно да ми разтягате локуми - много добре знам за какво се търсят кангалите по света и най-вече у нас.
Хайде кажете кои барони и баронеси търсят Кангали и кангалоподобни в България и за какво ги ползват.

Нали кангала и САО-то са кучета пазачи на стада - кажете да видим колко процента от наличната популация на САО и кангал в България е в стадата и сред овцете. Особено за САО би трябвало да знаете, нали сте член на клуба. Има ли въобще вашия клуб на САО такава клубна политика?

За пореден път казвате че не ме познавате, а ме наричате лъжец - я кажете какво точно съм излъгал.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#10734 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 August 2010 - 02:15 PM

Г-н Попов , не се занимавайте с разни неориентирани типове. Тоя сам не знае към кои е. Сваляt се и на двете страни(kk i бок). За такива важи една мисъл - Който остава неутрален, бива намразен от онзи, който губи, и презиран от онзи,
който печели.

Това са традиции продължаващи с векове и основни в развитието на породите. Заради тях кучетата са това на което толкова хора се възхищават. Там се калява стоманата. Те тия работи не са за лиглюовци. С гушкане и копринени поводи вълкодав не се става.

#10735 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 02:20 PM

Показване на мнениетоБоритарканъ, в 12 August 2010 - 02:20 PM, написа:

Г-н Попов , не се занимавайте с разни неориентирани типове. Тоя сам не знае към кои е. Сваляt се и на двете страни(kk i бок). За такива важи една мисъл - Който остава неутрален, бива намразен от онзи, който губи, и презиран от онзи,
който печели.

Това са традиции продължаващи с векове и основни в развитието на породите. Заради тях кучетата са това на което толкова хора се възхищават. Там се калява стоманата. Те тия работи не са за лиглюовци. С гушкане и копринени поводи вълкодав не се става.

Радвам се че ти се знаеш към кои си!
Ако нормалната комуникация с хора отглеждащи овчарски кучета, без значение на това как ги наричат е сваляне - да свалям се. Аз съм любител на кучета - с никой не воювам.

А тези традиции може да са от хилядолетия, ама тази страна си има закони - а в закона това в момента се води престъпление. Стоманата се калява щото държавата не съществува, ама то няма да е все така.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#10736 Guest_Боритарканъ_*

Публикувано: 12 August 2010 - 02:25 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 11 August 2010 - 06:39 PM, написа:

Хубавец и каяк!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Качена снимка

Toя четериокия е уникален! Изглежда много як :rc_036:

#10737 Guest_Боритарканъ_*

Публикувано: 12 August 2010 - 02:38 PM

Показване на мнениетоvano, в 12 August 2010 - 02:25 PM, написа:

Показване на мнениетоБоритарканъ, в 12 August 2010 - 02:20 PM, написа:

който печели.

Радвам се че ти се знаеш към кои си!
Ако нормалната комуникация с хора отглеждащи овчарски кучета, без значение на това как ги наричат е сваляне - да свалям се. Аз съм любител на кучета - с никой не воювам.

А тези традиции може да са от хилядолетия, ама тази страна си има закони - а в закона това в момента се води престъпление. Стоманата се калява щото държавата не съществува, ама то няма да е все така.

За това ги има от Токио до Скалистите планини. Има и европеиски и световни първенства със стотици души публика и тв канали. Защото сигурно са по прости от нас.

#10738 Потребителят е офлайн   Klarans Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 06:29 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 11 August 2010 - 04:38 PM, написа:

Това е прекрасно гаресто куче от стара кръв при Боби и не е Тибетец. За мен този просто е супер. :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

От коя стара кръв е това куче.

#10739 Потребителят е офлайн   goce_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 02:10 PM

кларанс кучето не е онова от бай Славе , за което си мислиш.за съжаление онова го отровиха.

#10740 Потребителят е офлайн   Klarans Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 05:23 PM

Показване на мнениетоgoce_07, в 13 August 2010 - 12:15 PM, написа:

кларанс кучето не е онова от бай Славе , за което си мислиш.за съжаление онова го отровиха.

Знам че не е онова, може да покажете баща майка.Ако искате разбира се.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни