Фотогалерия на БОК
Публикувано: 03 September 2010 - 10:37 AM
А това е сестрата на Горан от Стефанели от едно кучило Гера от Стефанели. За съжаление тя също почина при Златко от Бистрица, който беше нейния собственик.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 September 2010 - 10:42 AM
Това е Меца от Ефти, която е майка на Хан Хунт Тичо Елит с Иво един по-нов, но много активен и готин член на Пазарджишкото отделение на НК БОК.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 September 2010 - 11:08 AM
kaleata78, в 16 August 2010 - 08:51 PM, написа:
отиде си от този свят един от последните истински представители на породата ЗЛАТКОВИЯ МЕЧО в развъдника АЯН-ДИКО с.ДИНКАТА
Изображ.015.jpg

А това е Мечо Сашпоп, който неотдавна почина при Митко Барзата, на когото го бях подарил. По-известен бше като Златковия мечо защото го взех от моя много близък приятел Златко Пенчев от Карнобат. Златко го купи по мое настояване от Сашо Попчев от Велинград. Неговия Баща Мечо Тичо Елит е син на Беловския Мурад и мойта Шара и е роден при мен, но е известен повече като Сашопопчевия Мечо и е кучето оставило най-много потомци в цялата порода.

Публикувано: 03 September 2010 - 03:23 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 September 2010 - 09:13 AM, написа:
kaleata78, в 16 August 2010 - 08:51 PM, написа:
отиде си от този свят един от последните истински представители на породата ЗЛАТКОВИЯ МЕЧО в развъдника АЯН-ДИКО с.ДИНКАТА
Изображ.015.jpg

А това е Мечо Сашпоп, който неотдавна почина при Митко Барзата, на когото го бях подарил. По-известен бше като Златковия мечо защото го взех от моя много близък приятел Златко Пенчев от Карнобат. Златко го купи по мое настояване от Сашо Попчев от Велинград. Неговия Баща Мечо Тичо Елит е син на Беловския Мурад и мойта Шара и е роден при мен, но е известен повече като Сашопопчевия Мечо и е кучето оставило най-много потомци в цялата порода.

ДА спомням си като ми разказа това във Варна...този Мечосашпоп е брат на моята Сара от Краси нали така беше??? Само че майката на Сара беше Тара на Сашо Попчев..доколкото помня...

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов