Фотогалерия на БОК
Публикувано: 01 September 2010 - 11:16 AM
Здравейте приятели на БОК!
Искам да Ви помоля, да качите снимките на кучетата, които са се загубили при обновяването на форума.
Изтрити са почти всички снимки на кучета от седемдесет и девета до триста шейсет и седма страница (ако не бъркам).
С интерес разгледах всички Ваши снимки и коментари, до тук. Много бих се радвал, ако могат да се качат поне някои от загубените снимки.
Предварително Ви благодаря.
Искам да Ви помоля, да качите снимките на кучетата, които са се загубили при обновяването на форума.
Изтрити са почти всички снимки на кучета от седемдесет и девета до триста шейсет и седма страница (ако не бъркам).
С интерес разгледах всички Ваши снимки и коментари, до тук. Много бих се радвал, ако могат да се качат поне някои от загубените снимки.
Предварително Ви благодаря.
Публикувано: 01 September 2010 - 11:10 PM
kadios, в 30 August 2010 - 12:52 PM, написа:
Това куче също е мое производство, както и майка му, която заплодих с Кьоравия Караман за да се роди то, от второто заплождане на Марта Тичо Елит с Кьоравия Караман. Много кутрета има от него и добри. Пратихме го в Разлог с тогавашния ми ортак Иван Стоименов на възраст около годинка, след което и майка му роди няколко пъти в Разлог. Преди това обаче подарих негов брат наречен СОМА от предишното кучило и същите родители, но мисля че почина. Беше още по-добър от Гривчо. По-късно Ванката замина за Англия и много от тая ми линия на работа се промени защото я прехвърлих на други места, които и в момента работят много добре.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 September 2010 - 08:00 PM
Виктор Нонов, в 02 September 2010 - 04:02 PM, написа:
Здравейте господин Нонов.. В преден пост най-учтиво ви зададох въпрос относно Хан. Ако е удобно да ми отговорите защото кучето е с доста респектиращ вид. Нещо за родителите му????

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 03 September 2010 - 12:17 AM
siom, в 02 September 2010 - 08:05 PM, написа:
Бащата е Горан от Стефанели, а майката е Меца от Ефти. На Виктор му го дадох аз и той си го беше избрал още от кучилото. Родиха се 15 кутрета, но се бяха разпиляли при раждането и застинаха в един закъснял студен ден. Оцеляха единадесет. Повечето са около регионалния клуб Пазарджик към НК БОК. В следващи снимки ще ги покажа. Поздрави.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 03 September 2010 - 10:26 AM
Това е бащата на Хан Хунт Тичо Елит - Горан от Стефанели-едно куче, което много обичах и бе еден от фаворитите ми за всички времена, но за съжаление вече не е жив.