Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 September 2010 - 08:15 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 September 2010 - 08:23 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 September 2010 - 08:26 PM

Публикувано: 13 September 2010 - 10:46 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:04 PM, написа:

Не виждаш ли,че сам си пишеш и показваш снимки? Никой не те взима на сериозно вече

Ако искаш проследи не 12,а 112 генерации проследен произход но FCI през крив макарон ще го гледаш.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 13 September 2010 - 01:29 PM
Metal, в 13 September 2010 - 10:51 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:04 PM, написа:

Не виждаш ли,че сам си пишеш и показваш снимки? Никой не те взима на сериозно вече

Ако искаш проследи не 12,а 112 генерации проследен произход но FCI през крив макарон ще го гледаш.

Публикувано: 13 September 2010 - 07:56 PM

[/quote]
Тези хора назад във форума отдавна не са с теб

Очаквах да не ми отговориш,защото ти на анонимници не отговаряш

Като стана въпрос за свинята може би ти си най голямата,защото такава свинщина забърка с породата,че 20г няма да ти стигне да оправиш кочината.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 14 September 2010 - 08:45 AM
Metal, в 13 September 2010 - 08:01 PM, написа:
Тези хора назад във форума отдавна не са с теб

Очаквах да не ми отговориш,защото ти на анонимници не отговаряш

Като стана въпрос за свинята може би ти си най голямата,защото такава свинщина забърка с породата,че 20г няма да ти стигне да оправиш кочината.
Сто процента Ви зная коя сте, или кой сте, щом сте отдавна регистрирана във форума, но се криете зад нов ник, издаващ свинската Ви същност и каквито и глупости и словоблудства да бръщолевите, висите абсолютно безтегловно във форума защото нищо не казвате за себеси, а именно какво Вие направихте за породата. Разкажете нещо!!!Айде аз само злини и проблеми съм причинил, а Вие с какво допринесохте мило прасенце? Сравнете се с мен. Аз съм открити отворен като всеки нормален мъж. А Вие се криете. Свалете булото и кажете кой или коя сте.

Публикувано: 14 September 2010 - 09:05 AM