Фотогалерия на БОК
Публикувано: 13 September 2010 - 10:46 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:04 PM, написа:

Не виждаш ли,че сам си пишеш и показваш снимки? Никой не те взима на сериозно вече

Ако искаш проследи не 12,а 112 генерации проследен произход но FCI през крив макарон ще го гледаш.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 13 September 2010 - 01:29 PM
Metal, в 13 September 2010 - 10:51 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 12 September 2010 - 06:04 PM, написа:

Не виждаш ли,че сам си пишеш и показваш снимки? Никой не те взима на сериозно вече

Ако искаш проследи не 12,а 112 генерации проследен произход но FCI през крив макарон ще го гледаш.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 13 September 2010 - 07:56 PM

[/quote]
Тези хора назад във форума отдавна не са с теб

Очаквах да не ми отговориш,защото ти на анонимници не отговаряш

Като стана въпрос за свинята може би ти си най голямата,защото такава свинщина забърка с породата,че 20г няма да ти стигне да оправиш кочината.

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел
Публикувано: 14 September 2010 - 08:45 AM
Metal, в 13 September 2010 - 08:01 PM, написа:
Тези хора назад във форума отдавна не са с теб

Очаквах да не ми отговориш,защото ти на анонимници не отговаряш

Като стана въпрос за свинята може би ти си най голямата,защото такава свинщина забърка с породата,че 20г няма да ти стигне да оправиш кочината.
Сто процента Ви зная коя сте, или кой сте, щом сте отдавна регистрирана във форума, но се криете зад нов ник, издаващ свинската Ви същност и каквито и глупости и словоблудства да бръщолевите, висите абсолютно безтегловно във форума защото нищо не казвате за себеси, а именно какво Вие направихте за породата. Разкажете нещо!!!Айде аз само злини и проблеми съм причинил, а Вие с какво допринесохте мило прасенце? Сравнете се с мен. Аз съм открити отворен като всеки нормален мъж. А Вие се криете. Свалете булото и кажете кой или коя сте.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 September 2010 - 09:05 AM

Публикувано: 14 September 2010 - 09:11 AM

Публикувано: 14 September 2010 - 09:15 AM
Цитат
Това какво общо има с кучетата?
Те че за боеве ги гледате е ясно, ама не знаех че и инструктори имат

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 September 2010 - 09:17 AM

Публикувано: 14 September 2010 - 09:21 AM
vano, в 14 September 2010 - 09:20 AM, написа:
Цитат

Е нема угодия за вас вечно недоволните. Ще ви разберем скоро кои сте и кой ви плаща за щуротията ви.

Публикувано: 14 September 2010 - 09:39 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 14 September 2010 - 09:26 AM, написа:
vano, в 14 September 2010 - 09:20 AM, написа:
Цитат

Е нема угодия за вас вечно недоволните. Ще ви разберем скоро кои сте и кой ви плаща за щуротията ви.
Е колко пъти да ви се представям бре г-н Попов - казвам се Иван Панайотов, живея в София, родом съм от Сливен и 12 години съм живял в Пазарджишко. Какво още искате да знаете. Първото си овчарско кучета взех през 1984 г. (доста малък), а през 1986 взех още две и така до 2000 г. От тогава съм в София и по разбираеми причини няма как да се занимавам с тези кучета. Какво още ви интересува. В момента имам сайт и форум за кучета - Евтим каза че ви е поканил да се регистрирате там да си бъбрим за овчарските кучета, ама вие сте отказал.
Сега аз ще ви каже нещо и спирам да се занимавам с Вас.
Вие освен председател на НКБОК, сте олроун съдия и член на УС на БРФК. Просто думи от рода на бойци, творци, каратисти, боксьори, ще ви намерим, ще си платите и т.н. не подхождат на положението ви. Живеем в 21 век, в уж правова държава и подобни завоалирани заплахи не минават. А с бойни способности едва ли ще впечетлите дори ученички. Не сме 80-те години в които след филми от рода на "Манастира Шао Лин" или Хон Гил Дон" всички бяха нинджи и летяха от покрив на покрив.
След като се изтъквате, колко заслуги имате, просто се дръжте на положение, защото може да не вярвате на Metala, ама наистина всички ви се смеят зад гърба - и между тези всички има и хора които явно вие много цените.
Останете си със здраве!

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 September 2010 - 02:58 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 14 September 2010 - 07:22 AM, написа:

Тоя мелез беше страхлив като циганин страх го беше от котките сега пьк сьс вьлци се давел предишния му собственик видя че нищо не става от него и го продаде вьв велинград и явно после е попаднал у калеко