Стефан Попов - председател НКБОК, в 21 September 2010 - 07:57 PM, написа:
vano, в 14 September 2010 - 09:44 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 14 September 2010 - 09:26 AM, написа:
vano, в 14 September 2010 - 09:20 AM, написа:
Цитат
е полицай във 4-то РПУ в София и е студент в НСА-бойно приложни спортове
Това какво общо има с кучетата?
Те че за боеве ги гледате е ясно, ама не знаех че и инструктори имат
Е нема угодия за вас вечно недоволните. Ще ви разберем скоро кои сте и кой ви плаща за щуротията ви.
Е колко пъти да ви се представям бре г-н Попов - казвам се Иван Панайотов, живея в София, родом съм от Сливен и 12 години съм живял в Пазарджишко. Какво още искате да знаете. Първото си овчарско кучета взех през 1984 г. (доста малък), а през 1986 взех още две и така до 2000 г. От тогава съм в София и по разбираеми причини няма как да се занимавам с тези кучета. Какво още ви интересува. В момента имам сайт и форум за кучета - Евтим каза че ви е поканил да се регистрирате там да си бъбрим за овчарските кучета, ама вие сте отказал.
Сега аз ще ви каже нещо и спирам да се занимавам с Вас.
Вие освен председател на НКБОК, сте олроун съдия и член на УС на БРФК. Просто думи от рода на бойци, творци, каратисти, боксьори, ще ви намерим, ще си платите и т.н. не подхождат на положението ви. Живеем в 21 век, в уж правова държава и подобни завоалирани заплахи не минават. А с бойни способности едва ли ще впечетлите дори ученички. Не сме 80-те години в които след филми от рода на "Манастира Шао Лин" или Хон Гил Дон" всички бяха нинджи и летяха от покрив на покрив.
След като се изтъквате, колко заслуги имате, просто се дръжте на положение, защото може да не вярвате на Metala, ама наистина всички ви се смеят зад гърба - и между тези всички има и хора които явно вие много цените.
Останете си със здраве!
Сега вече наистина става ясно кой е г-н Ив. Панайотов. С какъв съществен, не- огромен принос е в породата!!! А в този си пост е допуснал едни грешчици и демонстрира такива познания в кинологията че "оле мале"! И това момченце има киноложки сайт и претендира за принос в кинологията, кучкарлъка и породата. Боже опази. За съжаление в сайта е пълно с такива. Добре че в овчарското куче и дейността с него, тази порода хорица не фигурират. Не фигурират и в БРФК и НК БОК иначе жална и майка на родната кинология. Абе младеж, аз тая седмица съм подарил по овчарите девет кутрета и го правя цял живот от дете. А ми говорите за три кучета дейност през живота Ви. Дайте го малко по-скромно че сте за кашмер бре юначе!
Пак сте извън релси,а това неви подхожда
А бе г-н Попов не спряхте да се хвалите,какво сте направили за породата и колко кутрета сте дали за един лев.
Един съвет. Оставете другите да ви оценят какво сте направили.
Виждам,че сте голям мъжага и отговаряте на всякакви въпроси,а защо не се регистрирате в това независимо форумче на въпросното момченце?

Там ще ви зададът въпроси хора,които познавате и отдавна чакат отговори.
Да ви кажа предварително-НЯМА ДА СЕ РЕГНЕТЕ, ЗАЩОТО НЕВИ СТИСКА

тук е по лесно да си пишете с 2-3 учен ика неорентирани.