Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#10981 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 September 2010 - 10:16 PM

Точно пред базата на Черни връх. :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10982 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2010 - 03:54 PM

Много е малък тоя анонимен доброжелател на породата пък се опитва да ми дава акъл. Първо трябва да се знае че всеки е свободен да членува където си избере и да поства във всеки избран от него самия сайт. Аз съм верен на принципите и позициите си. А в случая те са НК БОК, FCI, БРФК и Форума, в който пиша сега. Ще продължа да съм в това каре докъто имам тази възможност!!! Карат ме да създадем наш на НК БОК форум и това не е сложно, но дори и да стане ще продължа да пиша в ДОГА защото той е най-силното и актуално място за обмен на информация и общуване на любителите на кучета у нас. Зная защо ме канят в другия сайт и не мога да ги упреквам, но на мен там не ми е интересно. Ще им порасне доста иначе бедничката цифра ако с нашите момчета започнем да им пълним празнотите. Три метра да подскачат недоброжелателите НК БОК е и си остава ПЪРВАТА, ОСНОВОПОЛАГАЩА, НАЙ-СТАРАТА, И НАЙ-ГОЛЯМА организация в породата. На всички, които я уважават и са добронамерени казвам ДОБРЕ ДОШЛИ В КИТНОТО РОДОПСКО СЕЛО ГРАШЕВО НА 2.ОКТОМВРИ ОТ 10.00Ч. Мероприятието е екстериорен преглед на НК БОК под патронажа на кмета на Грашево г-н Асен Мастев. Главен организационен отговарящ е председателя нао клуба в Грашево Алеко Гальов. Съдии са Емин Гичмен 2-ра група МФК и Стефан Попов всички породи по Международната Федерация по Кинология. Очертава се много интересно мероприятие. :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#10983 Потребителят е офлайн   Metal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2010 - 08:50 PM

Показване на мнениетоСтефан Попов - председател НКБОК, в 23 September 2010 - 01:59 PM, написа:

Много е малък тоя анонимен доброжелател на породата пък се опитва да ми дава акъл. Първо трябва да се знае че всеки е свободен да членува където си избере и да поства във всеки избран от него самия сайт. Аз съм верен на принципите и позициите си. А в случая те са НК БОК, FCI, БРФК и Форума, в който пиша сега. Ще продължа да съм в това каре докъто имам тази възможност!!! Карат ме да създадем наш на НК БОК форум и това не е сложно, но дори и да стане ще продължа да пиша в ДОГА защото той е най-силното и актуално място за обмен на информация и общуване на любителите на кучета у нас. Зная защо ме канят в другия сайт и не мога да ги упреквам, но на мен там не ми е интересно.g:
Как ще ти е интересно там,като не трият неудобните въпроси и не слагат бан :smile:
Тук където имаш гръб е лесно :rc_036: така всеки може :smile:
Казах ти предварително, че не ти стиска :ab_041:

Едно въпросче в твоя форум:

КОГА , КЪДЕ И С КОГО СЕ ПРОВЕДЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ ЗА 2010г на НК БОК? :tb_195:

И не се прави,че него виждаш :beer:
User's Signature

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел

#10984 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 24 September 2010 - 10:45 AM

абе метал ли си ти къв се явяваш на НК БОК. нещо много на сериозно си се взел

от къде ви бръмна в празните главици мисълта че сте накакъвфактор в породата или нещо зависи от вас и имате право да изисквате и настоявате. от къде на къде ще ви се отчитат на вас и ще ви дават обяснения хора като С Попов. Ако почне да отговаря и дава отчети на всеки новопоявил се ======== зад разни никове и измислени имена той не трябва да става от компютара.

ако сте толкоз ербапи казали ви се в кое кафе с организират срещите. щом сте толкова закрижени идете на живо и ще ви разяснят нещата
ама за мишоци като вас скрити за компютара е по лесно да очерняте хората, так сте смели и напети ама иначе.....

покажете поне едно куче ваше произвотство да видим как прилагате "заннията" си за породата и на практика, дали имате некое поне да е равностоино на показаните по горе , има места където се проверяват кучетата не само на думи

#10985 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2010 - 04:17 PM

:ba_025:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10986 Потребителят е офлайн   Metal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2010 - 04:46 PM

Показване на мнениетоБоритарканъ, в 24 September 2010 - 08:50 AM, написа:

абе метал ли си педал ли си ти къв се явяваш на НК БОК. нещо много на сериозно си се взел

от къде ви бръмна в празните главици мисълта че сте накакъвфактор в породата или нещо зависи от вас и имате право да изисквате и настоявате. от къде на къде ще ви се отчитат на вас и ще ви дават обяснения хора като С Попов. Ако почне да отговаря и дава отчети на всеки новопоявил се лумпен зад разни никове и измислени имена той не трябва да става от компютара.

ако сте толкоз ербапи казали ви се в кое кафе с организират срещите. щом сте толкова закрижени идете на живо и ще ви разяснят нещата
ама за мишоци като вас скрити за компютара е по лесно да очерняте хората, так сте смели и напети ама иначе.....

покажете поне едно куче ваше произвотство да видим как прилагате "заннията" си за породата и на практика, дали имате некое поне да е равностоино на показаните по горе , има места където се проверяват кучетата не само на думи
Следващия излязъл от равновесие :ab_041:

А ти като какъв се изяваваш , като адвокат на дявола ли , на попов да кажа.Защо постоянно излизате с номера че обяснения се дават само на богове. С какво сте по различни вие , че се държите така високомерно с всички. Като има време да пише по 3 страници Господ бог може да отдели и 2-3 коментара на всеки , а така като гледам я има 2-3 които вече чакат от него нещо да каже. Ербапи не сме , но не сме и простаци че да вярваме че цяла България трябва да ходи до пазарджик в едно кафе, че да научи какво е направил НК БОк. Или които не може да отиде става автоматично мишок. Нали знаеш кои са мишоците тези които защитават без да мислят и тези които се крият като ги питат конкретни неща. Никои или поне аз нямам никакви амбиции но ме боли от хора като попов и компания които опропастиха породата и вместо да дадат някакъв анализ или отговорят на интересуващите , те се правят на недостъпни и пишат всичко друго но не това което ги питат. Тогава група му пригласят . А големия мъж не отговяря на анонимници. Голяма веселба.
User's Signature

"Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи."
Джон Максуел

#10987 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 September 2010 - 12:23 AM

Показване на мнениетоMetal, в 27 September 2010 - 04:51 PM, написа:

абе метал ли си педал ли си ти къв се явяваш на НК БОК. нещо много на сериозно си се взел

от къде ви бръмна в празните главици мисълта че сте накакъвфактор в породата или нещо зависи от вас и имате право да изисквате и настоявате. от къде на къде ще ви се отчитат на вас и ще ви дават обяснения хора като С Попов. Ако почне да отговаря и дава отчети на всеки новопоявил се лумпен зад разни никове и измислени имена той не трябва да става от компютара.

А ти като какъв се изяваваш , като адвокат на дявола ли , на попов да кажа.Защо постоянно излизате с номера че обяснения се дават само на богове. С какво сте по различни вие , че се държите така високомерно с всички. Като има време да пише по 3 страници Господ бог може да отдели и 2-3 коментара на всеки , а така като гледам я има 2-3 които вече чакат от него нещо да каже. Ербапи не сме , но не сме и простаци че да вярваме че цяла България трябва да ходи до пазарджик в едно кафе, че да научи какво е направил НК БОк. Или които не може да отиде става автоматично мишок. Нали знаеш кои са мишоците тези които защитават без да мислят и тези които се крият като ги питат конкретни неща. Никои или поне аз нямам никакви амбиции но ме боли от хора като попов и компания които опропастиха породата и вместо да дадат някакъв анализ или отговорят на интересуващите , те се правят на недостъпни и пишат всичко друго но не това което ги питат. Тогава група му пригласят . А големия мъж не отговяря на анонимници. Голяма веселба.

За съжаление господин анонимник(метал) ще трябва и аз ще се явя "адвокат на дявола". За разлика от Вас аз не пиша под севдоним,а под името си и приятелите ме познават.Член съм на НК БОК,от Пазарджик съм и имам куче от същия този "дявол" както Вие наричате Попов.Хвалел се,че подарявал кучета,да подарява и то наистина го прави ежедневно,бил съм десетки пъти свидетел.Кучето ми е също"подарък"от Стефан,за един лев...стара традиция,нож и куче не се подаряват.Бил съсипал породата,коя порода питам-тази която всички гледаме и обичаме или някоя друга ваша си за която все още не сме чули?И тука идва следващия въпрос....какво Вие сте направили за породата и с какво сте допринесли,освен да карате хората "излизат от равновесие", да създавате интриги,че как не съм видял и една снимка от Вас метала?!?Отворете една произволна страница от този форум и ще видите на всякъде снимки на наши кучета качени от Попов и нас.Тук там ще се види и понякои хаплив коментар от Вас и още двама трима като Вас.А въпросите са Ви винаги еднотипни.Хора вече омръзнахте на всички,траите си ако не можете друго освен това да дразните!!!А що се отнася до събранията,има клубове на всякъде където има и българско овчарско куче,не само в Пазарджик,а когато се събираме както ще направим в Грашево се виждаме и споделяме кои какво е направил.Иначе тука в Пазарджик си се събираме в споменатото кафе чиито собственик също е член на НК БОК и притежател на куче.Оставете Попов на мира да си върши работата човека,защото за разлика от сеирджиите(като Вас)тои наистина си я върши.

#10988 Потребителят е офлайн   Metal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 02:05 PM

Показване на мнениетоВиктор Нонов, в 27 September 2010 - 10:28 PM, написа:

Показване на мнениетоMetal, в 27 September 2010 - 04:51 PM, написа:

За съжаление господин анонимник(метал) ще трябва и аз ще се явя "адвокат на дявола". За разлика от Вас аз не пиша под севдоним,а под името си и приятелите ме познават.Член съм на НК БОК,от Пазарджик съм и имам куче от същия този "дявол" както Вие наричате Попов.Хвалел се,че подарявал кучета,да подарява и то наистина го прави ежедневно,бил съм десетки пъти свидетел.Кучето ми е също"подарък"от Стефан,за един лев...стара традиция,нож и куче не се подаряват.Бил съсипал породата,коя порода питам-тази която всички гледаме и обичаме или някоя друга ваша си за която все още не сме чули?И тука идва следващия въпрос....какво Вие сте направили за породата и с какво сте допринесли,освен да карате хората "излизат от равновесие", да създавате интриги,че как не съм видял и една снимка от Вас метала?!?Отворете една произволна страница от този форум и ще видите на всякъде снимки на наши кучета качени от Попов и нас.Тук там ще се види и понякои хаплив коментар от Вас и още двама трима като Вас.А въпросите са Ви винаги еднотипни.Хора вече омръзнахте на всички,траите си ако не можете друго освен това да дразните!!!А що се отнася до събранията,има клубове на всякъде където има и българско овчарско куче,не само в Пазарджик,а когато се събираме както ще направим в Грашево се виждаме и споделяме кои какво е направил.Иначе тука в Пазарджик си се събираме в споменатото кафе чиито собственик също е член на НК БОК и притежател на куче.Оставете Попов на мира да си върши работата човека,защото за разлика от сеирджиите(като Вас)тои наистина си я върши.
Гледа се по всякакъв начин да се измести темата на разговор и да се насочи в друга посока :md_064: с изтърканите фрази- анонимник: на два петъка служба си: какви кучета и снимки имаш и т.н.

Че да ти кажа г-н Нонов и на всичките тези въпроси да ти отговоря отговор няма да последва.

Казваш,че наистина си върши работата :ea_103: Ами тук е трибуната да каже какво е свършил тази година,а не разни квартални кръчми в Пазарджик.По този начин ще спечели доверието на хората от цялата страна.А повярвай ми,ако беше свършил това за което го питам отдавна щеше да траби из форума.

Въпроса ми беше: КОГА , КЪДЕ И С КОГО СЕ ПРОВЕДЕ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ ЗА 2010г на НК БОК?

Може и вие защитници да отговорите :ab_041: но никой няма да отговори и познайте защо :ab_041:
User's Signature

Джон Максуел

#10989 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 09:15 PM

КОИЛЕГИ СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА, КОЙ КВО НАПРАВИЛ КАКВО НЕ! ДАЙТЕ МАЛКО СНИМКИ ДА ГЛЕДАМЕ , ХУБАВИ КУЧЕТА Прикачена снимка

#10990 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 09:16 PM

Прикачена снимка

#10991 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 09:16 PM

Прикачена снимка

#10992 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 09:23 PM

НА БАРЗАТА КУЧИЦА!!!!!!!!!!!!!!!Прикачена снимка

#10993 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 09:27 PM

СПОРЕД МЕНЕ ТОВА Е МОДЕЛА Прикачена снимка

#10994 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2010 - 10:50 PM

Показване на мнениетоkaleata78, в 28 September 2010 - 07:32 PM, написа:

СПОРЕД МЕНЕ ТОВА Е МОДЕЛА Прикачен файл Снимка0040.jpg

....................модел за какво? :ea_103:
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#10995 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 September 2010 - 02:56 PM

Хан

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10996 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 September 2010 - 02:58 PM

Отново Хан вече на 1г.и 4м.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10997 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 September 2010 - 03:09 PM

...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#10998 Потребителят е офлайн   kaleata78 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 03:21 PM

Показване на мнениетоД.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 28 September 2010 - 10:55 PM, написа:

Показване на мнениетоkaleata78, в 28 September 2010 - 07:32 PM, написа:

СПОРЕД МЕНЕ ТОВА Е МОДЕЛА Прикачен файл Снимка0040.jpg

....................модел за какво? :ea_103:

модел за куче а не за лисица

#10999 Потребителят е офлайн   patriota_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2010 - 04:15 PM

Добър ден! аз съм на 17 години,искам да попитам,дали е задължително да съм пълнолетен зада стана член на клуб за Българско овчарско куче!

#11000 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 29 September 2010 - 04:54 PM

Защо истривате постове????
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 548
  • 549