Фотогалерия на БОК
Публикувано: 30 September 2010 - 06:55 AM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 28 September 2010 - 10:55 PM, написа:
Модел за изключително породно куче, на което са известни родителите повече от 12 поколения и са само и единствено от моя дом и тоя на Ефти. Между другото съм подарявал когато беше мъничък още и на теб такова куче, с тази окраска и от тая същата кръв. За съжаление не се съхрани. А този същия на тази не особенно удачна снимка, го доведохме със собственика му в Добрич на САС и може би си спомняш реакцията даже на каракачанистите!!! Кучето го харесват радетели от цяла България а и аз и не само защото е повечето моя кръв. Ако става въпрос той си е производство и заслуга най-вече на ГОЛЕМИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР ПРОИЗВОДИТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА ОВЧАРСКИ КУЧЕТА - 60 НА БРОЙ Митко Барзата. Поздрави.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 30 September 2010 - 07:01 AM
patriota_93, в 29 September 2010 - 04:20 PM, написа:
Уважаеми, колега! Членството Ви е абсолютно възможно, разбира се за детайлите по него ще се запознаете при сраща с другите членове. Поздрави!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 30 September 2010 - 07:11 AM

Публикувано: 30 September 2010 - 07:24 AM

Публикувано: 30 September 2010 - 10:53 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 30 September 2010 - 05:00 AM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 28 September 2010 - 10:55 PM, написа:
Модел за изключително породно куче, на което са известни родителите повече от 12 поколения и са само и единствено от моя дом и тоя на Ефти. Между другото съм подарявал когато беше мъничък още и на теб такова куче, с тази окраска и от тая същата кръв. За съжаление не се съхрани. А този същия на тази не особенно удачна снимка, го доведохме със собственика му в Добрич на САС и може би си спомняш реакцията даже на каракачанистите!!! Кучето го харесват радетели от цяла България а и аз и не само защото е повечето моя кръв. Ако става въпрос той си е производство и заслуга най-вече на ГОЛЕМИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР ПРОИЗВОДИТЕЛ И СОБСТВЕНИК НА ОВЧАРСКИ КУЧЕТА - 60 НА БРОЙ Митко Барзата. Поздрави.

.....................нищо лично,но никой не може да ме убеди ,че това е породно куче

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 September 2010 - 12:54 PM
patriota_93, в 30 September 2010 - 10:16 AM, написа:

.....................мн добре ,че я обичаш,ама си смени снимката на аватара

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 September 2010 - 02:08 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 30 September 2010 - 10:58 AM, написа:

Много добре ги знаят тея неща, но не им отърва да си го признаят.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 October 2010 - 08:56 PM
Публикувано: 02 October 2010 - 06:47 PM
zerda, в 02 October 2010 - 05:02 PM, написа:

Смешно или не-това е истината.
Това е нашата изгубена порода.
Кучета с тази глава останаха прекалено малко за жалост, а още о-лошото е ,че вече е стар и не можа да остави поколение...
Това не е само мое мнение-казвали са го и хора,които да доста навътре в породата.
Направи колаж със снимки на това куче и на шампионите по изложбите и ще видиш разликата