Фотогалерия на БОК
Публикувано: 13 October 2010 - 07:26 PM
много го обичам това пусто куче бе:))да е жив и здрав да стане голям пес,пък да видим дали не сме запазили чиста кръв от старите кучета
а и такива хубави,красиви и здрави кутрета видях напоследак и то на много места,да не говорим за голямите кучета,които зарадваха очите и душата ми!
нека да си говорят,4е сме назад:))само че аз мисля,че сме доста напред-особено след последните ми няколко обиколки и гостувания на кучкари и овчари-такива песове има по България,че ми се пее от кеф!!!(на изложбата в Грашево също видях много красиви и истински кучета)
напред в породата имам в предвид-опазването и 4иста на първо място!развитие,заплождания и приемане в ФЦИ-то разбирасе:)а и още много неща...щом има яки кучета-ще я бъде тази порода бе!
също така не визирам само клуба НКБОК,а и много много други хора,които не членуват никаде,но имат страхотни овчарки,и които знаят да гледат и да развъждат!!и искам да кажа,4е породата върви,върви си ни напред породката и дано все пове4е хора да разберат за ка4ествата на тези ку4ета и ги оценят,та да помагат за каузата!!!

а и такива хубави,красиви и здрави кутрета видях напоследак и то на много места,да не говорим за голямите кучета,които зарадваха очите и душата ми!
нека да си говорят,4е сме назад:))само че аз мисля,че сме доста напред-особено след последните ми няколко обиколки и гостувания на кучкари и овчари-такива песове има по България,че ми се пее от кеф!!!(на изложбата в Грашево също видях много красиви и истински кучета)
напред в породата имам в предвид-опазването и 4иста на първо място!развитие,заплождания и приемане в ФЦИ-то разбирасе:)а и още много неща...щом има яки кучета-ще я бъде тази порода бе!
също така не визирам само клуба НКБОК,а и много много други хора,които не членуват никаде,но имат страхотни овчарки,и които знаят да гледат и да развъждат!!и искам да кажа,4е породата върви,върви си ни напред породката и дано все пове4е хора да разберат за ка4ествата на тези ку4ета и ги оценят,та да помагат за каузата!!!
Публикувано: 14 October 2010 - 12:07 AM
Мурджо-Мечо, в 13 October 2010 - 07:46 PM, написа:
аз и мечо,а и да не си помисли някои,че и аз се крия зад никове....
Много хубави снимки си качил Мите,а тия чудесии малки...наистина радват окото.А малкия червен дявол(Мечо)направо е раскошен!Нямам търпение да го видя пораснал,но има всички качества да бъде едно от наи-едрите кучета.Нека да са живи и здрави,поздрави!
Публикувано: 14 October 2010 - 09:59 PM
Победителят в клас младша възраст Кубрат Лазар Тичо Елит, който е изключителна млада надежда на породата и клуба. Няма година, но вече е над 60 кг и над 80 см. в холката. С глава, с кости и най-вече със сърсе и характер. Желая от все сърце успех и здраве на Кубратчо и гордия му сейбия Спас Лазаров от Благоевград!!!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!