На финала сравняваме най-доброто женско и най-доброто мъжко куче: Шара Данпей на Митко Барзата и Баро Аян Дико но само произведен от него, а собственост на Стоянчо Илинов!
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Кой не знае Шара Данпей на Димитър Тодоров Барзата, кой не е слушал за нея? Най известното женско куче в породата, а и въобще сред всички породи овчарски кучета у нас!!! Победителка много пъти и във всичко и без загуба нито веднъж от никой!!! И този път спечели абсолютната победа измежду всички кучата и стана шампион на изложбата. Изключителна кучка и на изложбата вече е заплодена с прекрасния Амиго Аян Дико. След три месеца ще се раздават прекрасни кутраци!!!
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Дядо Васил от Славовица на 86 години цял живот със стоката и в планината. Предал е своя дух на внук си Стоян Илинов, който е един от най-върлите и сериозни членове на НК БОК!!! На снимката са с Калина Лазар Тичо Елит която спечели в Грашево първо място в клас млади женски!!!
Снимка (и)
А за тази кучка по-горе някакъв новобранец нещо се е изчихал явно простинал, та бих го загрял, ако дойде със Метката и Ефти при мен да обсъдим собствеността на Меца!!!
Снимка (и)