Фотогалерия на БОК
Публикувано: 18 November 2010 - 06:57 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 November 2010 - 05:58 PM, написа:
те са едни диваци по зле и от тия дето ги изброи,мусата го знам аз тях само азиатци и кангали и боеве са им в главите..не се занимаваи с тях тури си ги на.. и си гледаи твоита си работа
и това е галерия на бок,качи ни малко снимки на твоите кучета да се оплакнем окото
Публикувано: 18 November 2010 - 06:59 PM
сава бръснара, в 18 November 2010 - 03:50 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 November 2010 - 05:43 PM, написа:
сава бръснара, в 18 November 2010 - 02:19 PM, написа:
кеседжи а по кротко де,балчев,стефан и кои ли не за нищо и никакво
.............не бой се,Балчев,всички тия ,няма лоша реклама за р-к Балкан,и те го знаят много добре,не е имало изложба организира от МАКК без да съм ги мачкал тия гнусотийки,след това измислиха 2 ринг за да си вържат гащите и да си показват облагородените каракачанки,без никой да им бърка сметките
аз твоите кучета много ги харесвам,хубави са и заслужено си ги хвалиш и са ги награждавали заслужено
с това диване мусето не се занимаваи и с неговите закачки само боеве са му в главата и все натам го тегли кучета и камери-шашкънин
..................Колега,те не са просто хубави,а трън в очите на много хора

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 18 November 2010 - 07:02 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 November 2010 - 06:04 PM, написа:
сава бръснара, в 18 November 2010 - 03:50 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 November 2010 - 05:43 PM, написа:
сава бръснара, в 18 November 2010 - 02:19 PM, написа:
кеседжи а по кротко де,балчев,стефан и кои ли не за нищо и никакво
.............не бой се,Балчев,всички тия ,няма лоша реклама за р-к Балкан,и те го знаят много добре,не е имало изложба организира от МАКК без да съм ги мачкал тия гнусотийки,след това измислиха 2 ринг за да си вържат гащите и да си показват облагородените каракачанки,без никой да им бърка сметките
аз твоите кучета много ги харесвам,хубави са и заслужено си ги хвалиш и са ги награждавали заслужено
с това диване мусето не се занимаваи и с неговите закачки само боеве са му в главата и все натам го тегли кучета и камери-шашкънин
..................Колега,те не са просто хубави,а трън в очите на много хора
а така,е за това иде реч,даи да им се порадваме пък другото маината му
Публикувано: 18 November 2010 - 07:14 PM
муса ага, в 18 November 2010 - 04:14 PM, написа:
сава бръснара, в 18 November 2010 - 06:02 PM, написа:
те са едни диваци по зле и от тия дето ги изброи,мусата го знам аз тях само азиатци и кангали и боеве са им в главите..не се занимаваи с тях тури си ги на.. и си гледаи твоита си работа
и това е галерия на бок,качи ни малко снимки на твоите кучета да се оплакнем окото
то и ти беше по боевете дорде не те бръснах на сухо поне 2 че маи и 3 пъти и сега си против
тои и балчев така като тебе като са му меки кучетата не са му тръпка
изложбаджии изтръпнали
и не разправяи кои знаеш и кои не знаеш че да не си сменим калпацита бръснарче
....................кучетата са ми меки,ама друго ми е куравоо

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 18 November 2010 - 07:18 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 November 2010 - 06:19 PM, написа:
муса ага, в 18 November 2010 - 04:14 PM, написа:
то и ти беше по боевете дорде не те бръснах на сухо поне 2 че маи и 3 пъти и сега си против
изложбаджии изтръпнали
е на това му се вика гадина,вре се вре се и рови и дразни и това е
и като му обръщаш внимание по гад става мани го
....................кучетата са ми меки,ама друго ми е куравоо
Публикувано: 18 November 2010 - 07:46 PM
kaleata78, в 18 November 2010 - 06:45 PM, написа:
Публикувано: 18 November 2010 - 08:31 PM
муса ага, в 18 November 2010 - 06:14 PM, написа:
изложбаджии изтръпнали
чета те сега назад какво си писал
имаха кучета вашите ама с борби не са се занимавали а ти наблъска двора с идиоти и елате ме вижте сега
като си толко ербап казах ти товари ги на камиона и отиваи в русия или в укаина да ги доказваш не навираи в тая работа хора дето никога не са се занимавали с такива неща като балчев отиваи там и се доказваи колко си и кои си
тая схема я знаем водиш куче вземаш камера снимаш как пада куче което никога не се е било от някое от твоите психопати и после смях и подигравки и заяждане в нета как пък не ти бактиса вече и как не свършиха тези които ти се вързват
и нямаш право да пишеш тук тук се занимават с овчарски кучета а не с психично изкривени и озлобени кучета годни само за борби муса
приклучих с теб продаваи си сербезлъка другаде
Публикувано: 18 November 2010 - 09:19 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 November 2010 - 09:28 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 November 2010 - 09:32 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 18 November 2010 - 08:24 PM, написа:
тези неща от теб тръгнаха бате стефкоо
и мен да ме баннеш други ще ти го кажат защото не може все едни да лапат каимака и с чужда пита маичин помен а други да са брашнян чувал които да изтърсваш само
няма как все ти да си отгоре
аа сега слагаи бан
Публикувано: 18 November 2010 - 09:34 PM

Публикувано: 18 November 2010 - 09:36 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +