Фотогалерия на БОК
Публикувано: 18 November 2010 - 08:31 PM
муса ага, в 18 November 2010 - 06:14 PM, написа:
сава бръснара, в 18 November 2010 - 06:02 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 18 November 2010 - 05:58 PM, написа:

те са едни диваци по зле и от тия дето ги изброи,мусата го знам аз тях само азиатци и кангали и боеве са им в главите..не се занимаваи с тях тури си ги на.. и си гледаи твоита си работа
и това е галерия на бок,качи ни малко снимки на твоите кучета да се оплакнем окото
то и ти беше по боевете дорде не те бръснах на сухо поне 2 че маи и 3 пъти и сега си против
тои и балчев така като тебе като са му меки кучетата не са му тръпка
изложбаджии изтръпнали
и не разправяи кои знаеш и кои не знаеш че да не си сменим калпацита бръснарче
чета те сега назад какво си писал
имаха кучета вашите ама с борби не са се занимавали а ти наблъска двора с идиоти и елате ме вижте сега
като си толко ербап казах ти товари ги на камиона и отиваи в русия или в укаина да ги доказваш не навираи в тая работа хора дето никога не са се занимавали с такива неща като балчев отиваи там и се доказваи колко си и кои си
тая схема я знаем водиш куче вземаш камера снимаш как пада куче което никога не се е било от някое от твоите психопати и после смях и подигравки и заяждане в нета как пък не ти бактиса вече и как не свършиха тези които ти се вързват
и нямаш право да пишеш тук тук се занимават с овчарски кучета а не с психично изкривени и озлобени кучета годни само за борби муса
приклучих с теб продаваи си сербезлъка другаде
Публикувано: 18 November 2010 - 09:19 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 November 2010 - 09:28 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 18 November 2010 - 09:32 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 18 November 2010 - 08:24 PM, написа:

тези неща от теб тръгнаха бате стефкоо
и мен да ме баннеш други ще ти го кажат защото не може все едни да лапат каимака и с чужда пита маичин помен а други да са брашнян чувал които да изтърсваш само
няма как все ти да си отгоре
аа сега слагаи бан
Публикувано: 18 November 2010 - 09:34 PM

Публикувано: 18 November 2010 - 09:36 PM