Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 December 2010 - 08:16 PM
Тук съм с Хунт Хунт Тичо Елит, който произведохме с моя исие и приятел Ицето- "Васил Иванов Кунчев", но си е негова креатура! Това са дечицата на Ицето Борче и Еличка!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 December 2010 - 08:24 PM
А това са три нюфа от моя отбор, които снимах като се прибрах от Русия и Украйна. Всеки ден работя със стоката и на много фронтове. В два от тях тече кръвта на Мурджо Мечо, на който ако не е нашия труд-на хората от клуба нямаше да има и капка от кръвта запазена за поколенията. Пък нека разни дрисльовци си дрищят за нюфове, азиатци сантбернари, кавказци и тнт. Точно тези никакъвци с безхаберието си върнаха нещата назад пък сега някой им е виновен че хората работят и имат определени постижения. Ма то винаги си е било така и нищо чудно че на крива ракета, космоса и пречи.
Увеличете снимката и се вгледайте във физиономиите на тези прекрасни овчарски кучета, а като ги видите на живо в компанията на изтърсаците от селекцията на алтернативите и критикарите, хептен ще лъсне огромната преднина в породност, тип, ръст смелост и сила, която има нашата популация!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!