Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 December 2010 - 11:34 PM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 14 December 2010 - 08:07 PM, написа:

Публикувано: 15 December 2010 - 12:32 PM
Bulgarin, в 10 December 2010 - 06:18 PM, написа:
Колега, здравейте и поздравления за много приятната кучка, хубавите след това кутрета и накрая, но не на последно място за хубавите лица от груповата снимка! Браво! Ето такъв подход показва на песимистите че породата ни е жива и можем да я имаме и селектираме към още по-добри селекционерски попадения. Още веднъж поздравления за прекрасните снимки и овчарски кучета.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 December 2010 - 12:43 PM
Евтим Стамболов, в 14 December 2010 - 08:50 PM, написа:
Няма ли някои снимка на хаджи как носи опашката 

До два три дни няма да имаш нужда от снимка защото ще си го гледаш на живо!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 December 2010 - 12:43 PM
[quote name='Евтим Стамболов' date='14 December 2010 - 08:50 PM' timestamp='1292355951' post='892589']
[/quot Познаваш този човек нали? Той е известен, а кучето е Хера-едно от малкото облечени кучета, с които работя, защото общоизвестно е че повечето стари радетели, като теб, като Ванката от Ямбол, Симето от Овча Купел, Мето и мн. др. както и аз самия сме фенове на ГОЛАЦИТЕ! Но и не отричаме облечените!

[/quot Познаваш този човек нали? Той е известен, а кучето е Хера-едно от малкото облечени кучета, с които работя, защото общоизвестно е че повечето стари радетели, като теб, като Ванката от Ямбол, Симето от Овча Купел, Мето и мн. др. както и аз самия сме фенове на ГОЛАЦИТЕ! Но и не отричаме облечените!

Публикувано: 15 December 2010 - 01:08 PM
А това е един от най-старите в породата и изключителен познавач на Разложките и Банските кучета. Един от малкото, ако не и единствения, който съхрани чисти и без участие на външна кръв кучета от бай Иван Костадинов Коцаков по-известен като "Катевия". Симето и аз често поддържаме форма, а и тази на кучетата из планината. Със снимката на Симе-Симеон Янакиев от София започвам и портрета на едно женско куче, с което работя. Тя произведе кутрета, каквито не съм се и надявал с Мечо Аян Дико. Това е Хера. Подобрителка та знае ли се.

Публикувано: 15 December 2010 - 01:24 PM
Дивергентни линии на профила. Хера отново. Пиша за първи път във форума за тях, но е желателно всеки един истински приятел на породата да ги разбере! Прекрасни кутрета със стилна визия едно от които подарих в сутрешния блок на Нова Телевизия на водещата журналистка Лора Крумова дари на България тази Херка. :flagbg.