Фотогалерия на БОК
Публикувано: 28 January 2011 - 12:28 AM
Прождължавам да давам хиляда лева на този, който каже нещо за това куче свързано с изчезването му. Кучето е на Стефан Хаджипетков- Къджабаклията от Ихтиман. То също беше по-известно като Къджабаклийския Караман. Този, който го открадна извърши голям грях към породата проклетията. Кучето беше изключително. Много красиво, породно, голямо и силно. С голяма глава и страшна муцуна, каквато няма в другите породи в нито един екземпляр. Много , ама много здрав и тежък, страхотен давач! Малко стегнат пред хората, но със стадото правеше чудеса!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 January 2011 - 12:32 AM
Тук съм на една от последните си срещи с това прекрасно куче, на което заплодих няколко кучки! Моля ви ако някой знае нещо да съобщи ще му дам 1000лв.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 January 2011 - 12:41 AM
На Хера обаче и е екстра в тоя студ, а да си кажа и на мен, макар че съм болен малко. така обаче най-добре се лекувам: с кучетата на природа!

Публикувано: 28 January 2011 - 12:50 AM
Дидо Георгиев, в 27 January 2011 - 11:42 PM, написа:
алпинист си станал бате Стефане 

Не съм станал! Просто никога не съм спирал! Питай Тонката той знае как съм с лудостите!

Публикувано: 28 January 2011 - 12:55 AM
Това го пускам за оня младок, който се опитва да се майтапи със "стария" и може би по тоя начин иска да го забележат, ама бая самуни хлябец трябва да прилапа, а не да прави форумчета, в които не постъпва никкаква сериозна информация и уважение НУЛА!