Dankata 17, в 26 January 2011 - 04:38 PM, написа:
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 27 January 2011 - 01:17 AM
Dankata 17, в 26 January 2011 - 04:38 PM, написа:
tva sa snimkite na ku4eto.molq za komentari
Кучето е овчарско и с породен тип - няма две мнения, но за окончателна оценка трябва да се види на живо и ако не може то поне със снимки в по-добри ракурси и обезателно повече на брой.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 January 2011 - 12:28 AM
Прождължавам да давам хиляда лева на този, който каже нещо за това куче свързано с изчезването му. Кучето е на Стефан Хаджипетков- Къджабаклията от Ихтиман. То също беше по-известно като Къджабаклийския Караман. Този, който го открадна извърши голям грях към породата проклетията. Кучето беше изключително. Много красиво, породно, голямо и силно. С голяма глава и страшна муцуна, каквато няма в другите породи в нито един екземпляр. Много , ама много здрав и тежък, страхотен давач! Малко стегнат пред хората, но със стадото правеше чудеса!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 January 2011 - 12:32 AM
Тук съм на една от последните си срещи с това прекрасно куче, на което заплодих няколко кучки! Моля ви ако някой знае нещо да съобщи ще му дам 1000лв.