Фотогалерия на БОК
Публикувано: 02 March 2011 - 02:35 AM
Това е Мая Аян Дико с фантастични кутрета от Шаро Жак Савел Хаус, с който я заплодихме повторно! Производител Красимир Найденов Бачоната от Пазарджик! Ето това са бъдещи големи победители!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 March 2011 - 02:39 AM
Шаро Жак Савел Хаус, който за втори път има потомство от Мая Аян Дико. Производител и собственик Красимир Найденов Бачоната от Пазарджик!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 March 2011 - 02:58 AM
А това е едно от любимите ми овчарски кучета Караман Аян Дико. Производител и собственик развъдник Аян Дико на Димитър Тодоров Барзата. Рядко красиво и правилно анатомически ГАРЕСТО куче пък ако е по-гол. Даже напротив още по-добре! Баща Амиго Аян Дико , майка Мая Аян Дико.

Публикувано: 02 March 2011 - 03:38 AM
Това е кучката на Слави от Перник, който е председател на местния клуб там. Тя също е Аян Дико. Майка и е Шара Данпей-Шампионката, а баща и е Амиго.И отново безкрайно работливия Мечо!

Публикувано: 02 March 2011 - 03:51 AM
А това е Войно Вълчев Тичо Елит на .... 7 месеца около 60кг. и вече много сериозен пазач. Ама много. Собственици са баща и син Стоян и Иво Вощански от гр. Ветрен-Пазарджишко. Те са собственици и на едно друго чудо в сверата на домашните животни. Това е най-известният и непобедим досега кон тежковоз жребеца порода першерон Мемфис. Мисля че всички, които се интересуват от надтегляне със силни коне, знаят кой е и най-красивия и най-силния жребец тежка категория /1200кг./ в тази тъй популярна напоследък у нас състезателна дисциплина. Слави от Перник беше много впечатлен от домашните любимци на семейство Вощански. Честно да си призная и аз съм така!
:flagbg
:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +