Фотогалерия на БОК
Публикувано: 02 March 2011 - 01:36 AM
bojidarsss, в 01 March 2011 - 11:00 PM, написа:
за тази година нк бок няма ли да организират изложби???
Най- малко три специалки на клуба, най-малко десет участия в календара на БРФК и поне 5 излизания в чужбина-разбира се FCI и никакви други алтернативи със странни имена!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 March 2011 - 02:26 AM
Това е Клер Анри от Париж със Стоянчовия Ашъм Иво тичо Елит. Ашъм на снимката точно навърши 10 месеца! Изключително ръстов и як. Около 80 см. в холката и отдавна премина 60-те кг.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 March 2011 - 02:35 AM
Това е Мая Аян Дико с фантастични кутрета от Шаро Жак Савел Хаус, с който я заплодихме повторно! Производител Красимир Найденов Бачоната от Пазарджик! Ето това са бъдещи големи победители!

Публикувано: 02 March 2011 - 02:39 AM
Шаро Жак Савел Хаус, който за втори път има потомство от Мая Аян Дико. Производител и собственик Красимир Найденов Бачоната от Пазарджик!

Публикувано: 02 March 2011 - 02:58 AM
А това е едно от любимите ми овчарски кучета Караман Аян Дико. Производител и собственик развъдник Аян Дико на Димитър Тодоров Барзата. Рядко красиво и правилно анатомически ГАРЕСТО куче пък ако е по-гол. Даже напротив още по-добре! Баща Амиго Аян Дико , майка Мая Аян Дико.