Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 March 2011 - 03:38 PM
Публикувано: 14 March 2011 - 04:21 PM
Driver, в 11 March 2011 - 07:28 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 10 March 2011 - 07:02 AM, написа:
Някои колеги и приятели показват стари снимки, на стари кучета и забравят че има по-стари от тях в породата и са ходили в тия райони и знаят че именно там се направиха мешавиците и не бива повече да показват ЕКЗЕМПЛЯРИ, за които със сигурност се знае че колкото и де са интересни назад са кавказирани и санбернаризирани малко, а се игнорират млади кучета с достоен произход и визия защото са изчистени като екстериор. Ми изчистени ще са защото се работи в определена посока и се напластява тази желана визия.
Моля ви не показвайте кучета, които знаем че не са съвсем наред! Това е кощунство към породата и България. Не желая да пиша повече по тоя въпрос по ред причини, а и не искам да обиждам приятели, а и кучета, но не бива да се бърка това, което някой харесва с това, което е ВЯРНО. "ПЛАТОН МИ Е СКЪП, НО ИСТИНАТА МИ Е ОЩЕ ПО-СКЪПА"!!! 

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 March 2011 - 08:31 PM
Публикувано: 14 March 2011 - 08:34 PM
Антон Филипов, в 14 March 2011 - 08:20 PM, написа:
опасна ще е няма как там Дейвид духовни ще да е ти Стамболов знаеш ли що е то Туркмен-Мартен 

наи чистите алабаи в света са от събевООД

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА