Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 February 2008 - 04:26 PM
Цитат
враво но Банско,Лайка,ако имам снимки на български кучета,как да разбера къде да ги пусна в БОК или в КК,за мен са еднакви,но аз малко разбирам,моля да ми обясниш.
Няма да влизам в диалози и да изнасям поучителни лекции.Има си стандарти.Почти всички пишещи тук се надпреварват да твърдят,че разбират.
Не искам да почват безмислени спорове за едно и също куче ,от едната страна било КК,а от другата страна да твърдят ,че е БОК.!!!Пак повтарям,имат си стандарт и двете страни.Специално аз гледам официалния стандарт на Бълг. овч. куче,който е представен пред ФЦИ.КК да си гледат техния.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 07 February 2008 - 04:29 PM
Цитат
Цитат
враво но Банско,Лайка,ако имам снимки на български кучета,как да разбера къде да ги пусна в БОК или в КК,за мен са еднакви,но аз малко разбирам,моля да ми обясниш.
Няма да влизам в диалози и да изнасям поучителни лекции.Има си стандарти.Почти всички пишещи тук се надпреварват да твърдят,че разбират.
Не искам да почват безмислени спорове за едно и също куче ,от едната страна било КК,а от другата страна да твърдят ,че е БОК.!!!Пак повтарям,имат си стандарт и двете страни.Специално аз гледам официалния стандарт на Бълг. овч. куче,който е представен пред ФЦИ.КК да си гледат техния.
в никакъв случай не става дума за спорове,просто поисках компетентно мнение,но щом нямаш жилание да пишеш,недей

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 07 February 2008 - 04:43 PM
Цитат
Цитат
Цитат
в никакъв случай не става дума за спорове,просто поисках компетентно мнение,но щом нямаш жилание да пишеш,недей
Публикувано: 07 February 2008 - 07:36 PM
Цитат
Цитат
Bajur защо не качи и снимките на К.К., които имаш!!! :->) :->) :->)
Има си фотогалерия за КК,защо накарах да я пуснат!?Тук е за БОК.
Ами аз къде да пускам снимки ,като "гравитирам" и тук и там? ;D ;D ;D
Майтапя се ,г-н Димитров.Да не вземете да ми се вържете ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл