azerbaijan, в 15 May 2011 - 03:54 PM, написа:
заплахана неи убаво преди времену ти написух нещо не че да слушаш тук думаме за кучета ане за други работи разбирум те че ти е бащенко и така да е но немой заплашва тъй че некой у болница лежаву след такиве заплахи май и ново чеене му правиха тъй си стой на место и немой толкоз с лошо за кучета думаме бре ако не си разбрал
podo4ul si tfa onova,ama taka stava kogato edin maj se bie s trima s darveta!!!smeshko
i ne 4e mi e bashtinko,a kato govori niakoi po na bashta mi adresa e redno da se predstavi
a via tuka pliukate samo ot anonimni priakor4eta,shtoto znaete,4e shte vi bade potarsena smetka za prostotiiite i lajite po adres na SPopov!!!
ina4e s nai goliamo udovolstfie sha zastana o4i f o4i s tebe da si sporim za kfoto iskash i to bez l0osho-ama tui niama da stane shtoto vie na losho varvite i tam otivate:))
kat seesh viatar-sha janesh buria!
si4ko ubavo!badete zdravi,pa sha sa karame i sha sporim i sha se kaliame-nali sme balgaria,a prez tfa vreme horata shte varvat napred shtoto saedinenieto prai silata!!!pa nie nek se delim,da moje prez tfa vreme sasedite da si fkarat texnite porodi-napraveni ot nashto ov4arsko ku4e ta posle da vikat,4e ot tex sme gi otkradnali-e taka kakto i predsedatelia meshilki pravel.........