Фотогалерия на БОК
Публикувано: 22 July 2011 - 10:19 PM
siom, в 22 July 2011 - 10:12 PM, написа:
тои може и 1 и 2 и 3 място едновременно да му даде,но това надали ще те накара ти самия да си харесаш тракииския блатен транготап!!за мен развадчик които не харесва кучето си няма място в хора!!и другия пат като доидеш на изложба в Пазарджик обади се не се крии кат заек в люцерна
Публикувано: 22 July 2011 - 10:38 PM
Кучето ми не беше типично но това не го правеше лош пазач и никога не съм твърдял че съм развъдчик и че не си го харесвам....Любенов !!! Но поне не бягаше от кросов мотор....
Все пак си е Моторист !!! Карай на лични стига се нерви тука....

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 22 July 2011 - 11:02 PM
siom, в 22 July 2011 - 10:38 PM, написа:
Кучето ми не беше типично но това не го правеше лош пазач и никога не съм твърдял че съм развъдчик и че не си го харесвам....Любенов !!! Но поне не бягаше от кросов мотор....
Как само ма засегна!!и това което ти пратих на лични го направих за да не те злепоставя пред всички относно твоето куче
Публикувано: 22 July 2011 - 11:27 PM
V.Lyubenov, в 22 July 2011 - 09:02 PM, написа:
siom, в 22 July 2011 - 10:38 PM, написа:
Как само ма засегна!!и това което ти пратих на лични го направих за да не те злепоставя пред всички относно твоето куче

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +